2777
2789
عنوان

میخریم😍😍...نمیخریم😷😷

| مشاهده متن کامل بحث + 106267 بازدید | 1852 پست
ازخرید جارو برقی بیشل بسیار ناراضیم کلا مارک خوبی نیست .خیلی ناراحتم اونم تو این بی پولی

من پنکشو دارم عالیه

🌸خداوندا من ب دنبال خواسته ای دیگر بودم؛ تو خود را ب من هدیه دادی .. ‌..و نه آن خدای مستبد   آن خدایی ک مهربانترین مهربانان بود🌸

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عرزیرم من شقیقه وپیشونیمونمیندازم میترسم  اماخدای خیلی خوب وراحت

گلم من روی ابروهام چسب میزنم بعد پیشونی وبالای ابرومم بند میندازم تو ماهواره دیدم اینکارو انجام داد خانمه

🧘‍♂️گروه آبی🧘‍♂️وزن شروع ۷۱و۸۰۰💙   وزن فعلی۶۷و۵۰۰ 💙 هدف بعدی۶۵💙  هدف آخر۶۲ ❤ 💙 تاریخ شروع رژیم ۱۴۰۱/۹/۱۵ 🧘‍♂️❣️🧘‍♂️🧘‍♂️  

منم همینو دارم خیلی خیلی ازش راضیم اندازشم همینه تقریبا روزی دوبار ازش ازش استفاده میکنم برای کیک و ته چینم عالیه

🧘‍♂️گروه آبی🧘‍♂️وزن شروع ۷۱و۸۰۰💙   وزن فعلی۶۷و۵۰۰ 💙 هدف بعدی۶۵💙  هدف آخر۶۲ ❤ 💙 تاریخ شروع رژیم ۱۴۰۱/۹/۱۵ 🧘‍♂️❣️🧘‍♂️🧘‍♂️  
اخه ما گوشتامونو همونجا تو قصابی چرخ میکنن اگه بخایم من چون دیدم‌مامانم خیلی کم استفاده میکرد نخرید ...

من گوشت روکه می خرم میارم خونه خوب میشورم بعدخوردش میکنم میزارم نیم ساعت تاچهل وپنج دقیقه داخل 

فریزر بعددرش میارم چرخش میکنم چون گوشت که می گیرم موقع شستن کلی لابلاش پشم وموی گاو وگوسفند هستش حتی ازاین غده ها لای گوشت پیدامیکنم ولی توی قصابی موقع چرخ کردن اینهارو که تمیز نمیکنن پس به نظرم چرخ گوشت مهمه

تنها چیزی که برای خونه خریدم ناراضی هستم ماکروویر LGهستش من فکر میکردم مثل فر در حالی که اصلا اینطور ...

اره ما هم ماکروویو مون چندین ساله بی استفاده مونده

حیف پول واقعا😥😥

چشم از پنجره بردار..‌.منجی در آینه است☇☇
من شامپو بچه یا مولتی ویتامین گلرنگ میزنم بعدش هم یه بار شامپو کراستم اویدرم میزنم که قیمتش ۲۵ تومن ...

منم دارم روغن نارگیل واسه پوستم میزنم ولی شنیدم باعث ریزش مو میشه پس مشکلی نداره ؟

خانمها یه چرخ خیاطی خوب معرفی میکنید؟؟خیلی گشتم سردرگم شدم!!!!

من ژانومه ژاپن دارم خیلی راضیم

بعضیام هستن انقد تو زندگیتون دخالت میکنن که باید بهشون گفت ببخشید داریم تو دخالتتون زندگی میکنیم!!
ببخشید عزیزم نخی که براش استفاده میکنی چیه ؟ من با نخ اصلاح که استفاده میکنم پرزها رو برنمیداره  ...

از نخ خودش فعلا دارم استفاده میکنم

السااا شما چندسالته؟ ماشاا... خیلی خانه داریت و اطلاعاتت بیسته تو تاپیک فنون خانه داریت متوجه شدم ...

خیلی لطف داری بهم عزیزم😍

۲۱ سالمه

من خوابگاهیم و خیلی خونه نیستم ولی مواقعی که خونه هستم و تابستونا بیشتر کارای خونه رو خودم میکنم

مامانم خیلی حوصله ی کار خونه نداره