2777
2789
عنوان

میخریم😍😍...نمیخریم😷😷

| مشاهده متن کامل بحث + 106278 بازدید | 1852 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خانوما کسی لکه بر قوی لباس بچه سراغ داره؟؟ همه لباسای دخترم نو با یه لکه مونده

مایع لباسشویی امو.یه مقدار بمال رو لکه بذار چند ساعت بمونه بعد بذار ماشین بشوره.

گذشته نگذشته
بچه ها تاید چی بخرم این سری؟ قبلا سافتلن طلایی میزدم راضی بودم اما ی مدت پرسیل گرفتم بد نبود این سر ...

سپید۳خوبه

بور نمیکنه

ارزونترم هست

قسمتایی از لباس که خ کثیفه مث یقه سرآستین و..مایع طرفشویی بریز بنداز تو لباسشویی

ضد افتاب سی گل افتضاااحه  مدطوب کننده  qvعالیه

کیو وی برا پوست خشک هم داره؟ همین آبی پررنگا برا پوست خشک خوبه؟ 

بیمارای اعصاب و روان رو دیوونه خطاب نکنید و تمسخر😔اونا خیلی معصومن خیلی بعضی کاراشون دست خودشون نیس😔بهشون احترام بذارید لطفا لطفا.. 😔🙏همه میگن شفای سرطانیا شفای فلان بیماری کمتر کسی میگه شفای بیمارای اعصاب.... ایقد ب تمسخر نگین فلانی تيمارستان بوده... اینا همش درده... دردیه ک فقط خود بیمارا و خونواده هاشون می‌فهمن ن هیچکی.. درده چون ترد میشن ناخواسته خودشون فاصله میگیرن از بقیه... ب امید روزی ک این قضیه فرهنگ سازی شه و درمان قطعی بیماری های روان پیدا شه... آمین🙏

ماسک موی انرژی خوب نیست فقط یکم نرم میکنه وز مو رو درست نمیکنه 

صابون فیس دوکس مخصوص پوستای چرب و جوش دار خوبه دکترم تجویز کرده

ماشین لباسشویی سامسونگ دارم خیلی عالیه و بیصدا

کرم موبر سی گل اصلا خوب نیست، از سینره خیلی راضی بودم

سیبیل هم میبره؟ بعدش ضخیم درنمیاد؟ 

بیمارای اعصاب و روان رو دیوونه خطاب نکنید و تمسخر😔اونا خیلی معصومن خیلی بعضی کاراشون دست خودشون نیس😔بهشون احترام بذارید لطفا لطفا.. 😔🙏همه میگن شفای سرطانیا شفای فلان بیماری کمتر کسی میگه شفای بیمارای اعصاب.... ایقد ب تمسخر نگین فلانی تيمارستان بوده... اینا همش درده... دردیه ک فقط خود بیمارا و خونواده هاشون می‌فهمن ن هیچکی.. درده چون ترد میشن ناخواسته خودشون فاصله میگیرن از بقیه... ب امید روزی ک این قضیه فرهنگ سازی شه و درمان قطعی بیماری های روان پیدا شه... آمین🙏
ماسک موی انرژی خوب نیست فقط یکم نرم میکنه وز مو رو درست نمیکنه  صابون فیس دوکس مخصوص پوستای چر ...

مال منم سامسونگه نمیدونم چرا لرزش شدید داره و صدا میده ۷ کیلوویی

اگر به شما بگویم ده سال بعد زندگی شما دقیق مثه امروز است بعید است زیاد خوشحال شوید  پس چرا تا این حد از تغییر میترسید؟  
من ضد آفتاب اون میزدم که شد ۱۶۰ دیگ نخریدم و الان ضد آفتاب ایرانی راسن میزنم که میتونم بگم فوق ...

بعدا عکشو بزار 

گفته بودی بلدی حاله مرا خوب کنی ،حاله من خوب خراب است به آن دست نزن 😔😔😔