2777
2789
عنوان

میخریم😍😍...نمیخریم😷😷

| مشاهده متن کامل بحث + 106278 بازدید | 1852 پست
سال نود و چهار خریدم . بله فریزر بالا. ولی در کل من خیلی شنیدم هر کدوم از مدلاش یه مشکلی داشتن

همون ک خیلی جاداره؟ عجیبه من خیلی تعریفش شنیده بودم میخاستم برا جهازم بخرم

بیمارای اعصاب و روان رو دیوونه خطاب نکنید و تمسخر😔اونا خیلی معصومن خیلی بعضی کاراشون دست خودشون نیس😔بهشون احترام بذارید لطفا لطفا.. 😔🙏همه میگن شفای سرطانیا شفای فلان بیماری کمتر کسی میگه شفای بیمارای اعصاب.... ایقد ب تمسخر نگین فلانی تيمارستان بوده... اینا همش درده... دردیه ک فقط خود بیمارا و خونواده هاشون می‌فهمن ن هیچکی.. درده چون ترد میشن ناخواسته خودشون فاصله میگیرن از بقیه... ب امید روزی ک این قضیه فرهنگ سازی شه و درمان قطعی بیماری های روان پیدا شه... آمین🙏

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام دوستان ختم دعاى معراج گرفتم بسيار مجرب اگه حاجتى داشتين و دوس داشتين شركت كنين

https://www.ninisite.com/discussion/topic/2345352/ختم-دعاى-معراج

🌹"رَبِّ هَب لی مِن لَدُنکَ ذرِّیَّه طیِّبه انَّکَ سمیع الدعاء" 🌹   خدایا بغلمو با دستات پر کن 🥺
بچه ها برای لخت کردن موهای حالت دار (وقت کمی هم صرف بشه) چی رو پیشنهاد میکنید؟

شامپو و ماسک مو اورآل طلاییه

بیمارای اعصاب و روان رو دیوونه خطاب نکنید و تمسخر😔اونا خیلی معصومن خیلی بعضی کاراشون دست خودشون نیس😔بهشون احترام بذارید لطفا لطفا.. 😔🙏همه میگن شفای سرطانیا شفای فلان بیماری کمتر کسی میگه شفای بیمارای اعصاب.... ایقد ب تمسخر نگین فلانی تيمارستان بوده... اینا همش درده... دردیه ک فقط خود بیمارا و خونواده هاشون می‌فهمن ن هیچکی.. درده چون ترد میشن ناخواسته خودشون فاصله میگیرن از بقیه... ب امید روزی ک این قضیه فرهنگ سازی شه و درمان قطعی بیماری های روان پیدا شه... آمین🙏
ضد افتاب کرم پودری مدیسان عالیه. من خیلی ضد افتاب زدم خارجی و گرون قیمت بسیار.. اما مدیسان ایرانیه ب ...

بالا بخون

چای ساز واقعا خوبه نمیدونم چرا بعضیا ناراضی آن برا آشپزی عالیه آخه من رو خورشت ام آب سرد نمیریزم ی دقه تو چایی ساز جوش میاد میریزم رو غذام 

یا برا برنج و ماکارونی درست کنی نمیخاد صبر کنی جوش بیاد 

واقعا عالیه

از ماسک موی لوریس حالم بهم میخوره از بس افتضاحه. از درمارولر خیلی خوشم اومد واقعا کارش درسته و بی نظیره. از کرم مرطوب کننده کامان خیلی راضیم. از ماسک موی گارنیر سری کاملیا و روغن زیتون به شدت ناراضیم. از ریباندینگ مو شیدسو خعلی راضیم. از رنگارنگ بی نهایت راضیم 🤣. از کرم روشن کننده جنتالین واز انواع روغن ها به خصوص آلبالو و از رژ لب های خوشرنگ اسنس راضیم از اسکراب بی لندا واقعا متنفرم و... 

من گُلَم  تو مُنگُلی با هم میشیم گُلمَنگُلی   
عزیزم حتما باید پزشک خودشون برات سونو و آز بنویسه من میرم مثلا نوبت زنان میگیرم میگم برام این آزمای ...

ما سونو انجام نمیدن

دیدم خانم اومده گفته بچه م ایست قلبی شده

باید کورتاژ کنم برگه هم اورده سونو قبلی

باز براش سونو نوشتن که برو بیرون بیمارستان انجام بده یک بار دیگه اگه باز تایید کرد بیا اینجا

۲تا بیمارستان شهرما مال تامینه

یکیشون زنان وزایمانه

فقط مال مریضاشون و حاملگی بالای ۸ماه 

خودشون نوشتن انجام نمیدیم

بچه ها کی میدونه این دوتا پفک ک با ذرت دامن اسمشون چیه،میگن خیلی معروفن،وای

ذرت دام یعنی چی؟ متوحه نمیشم

دلم بهانه دارد!                                                          تو میدانی بهانه چیست؟                                          بهانه همان است که چمدان خالی را میگذاری کنار در تا بترسد، روسرت ات را شل میبندی تا اشاره کند "بکش جلو آن بی صاحب را " بی آنکه چتر بر سرت بگیری به باران میروی تا چتر نگاهش را روی سرت که نه روی دلت نگه دارد... خلاصه برای ما فقیر فقرا که به داشتن یک کف دست مهر و محبت محتاحیم ، بهانه همان است که دلت پرواز بخواهد اما کلی هزینه بابت قفس داده باشی...