2777
2789
عنوان

میخریم😍😍...نمیخریم😷😷

| مشاهده متن کامل بحث + 106278 بازدید | 1852 پست

من تازه تاپیک دیدم یساعته دارم میخونم واقعا موضوع جالبیه و تجربیات بقیه مرسی از استارتر. ولی اینقدر صفحات جلو رفته خسته شدم. بنظرتون سی گل ویتامین c شو بگیرم یا سی سی کرم سیگلو؟ برای لبم ک همیشه خدا پوست پوسته و زخمی چی بگیرم؟ Qv و Ad اینا دارم یچیز بگین شب بزنم صبح پاشم ببینم نرمه .

لطفا لایک نکنین مرسی💝

استارتر تاپیکتو بترکون نمیدونم یه کاری کن کسی منو لایک نکنه. یه غلطی کردم گفتم مایع اکتیو خوبه، هی ده تا ده تا دارن لایک میکنن. من توی یه تاپیک دیگه ریپلایهامو باید چک کنم، هی با لایکای بچه ها ریپلایامو گم میکنم اه

دوست من! حرف نامربوط زدن، زدنِ خودت به کوچه علی چپ، انکار کردن، پیچوندن، انکار حقیقت، و.... راه پاسخ دادن به نظرات مخالف با نظرت نیست. یاد بگیر که اشتباهتو بپذیری. فرهنگ گفتگو را برو یاد بگیر و تا وقتی منظور طرف مقابلت را درست نفهمیدی، اظهار نظر نکن. یا حداقل بپذیر که اشتباه متوجه شدی.                  دوستان نینی سایتی گرامی!! لطفا اگه نظری مخالف نظر من دارید، منو ریپلای نکنید. بیاید یه کم بزرگ بشیم و یاد بگیریم که هر کس نظر خودشو داره. اگه مخالفی، نظر خودتو بده و برو، ولی منو ریپلای نکن

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

من از پنکیک کنویس اصلا راضی نیستم بنظرم علاوه بر اینکه اصلا رو پوس نمیخوابه خیلیم بده پوست خفه میکنه من میزنم بعدش قطعا جوش میزنم اینو چون دیدم نوشته بودن خوبه گفتم بگم ولی کرم پودر کنویس خوبه بد نیس . برای دستاتون اگه میخوایم نرم بشه یکم مرطوب کننده+ یذره ad + یکم وازلین +یکم کلوبتازول قاطی کنین دستکش دست کنین بخوابین عالیه

لطفا لایک نکنین مرسی💝
برای ترک پا کرم ترک پا دکتر ژیلا عالیه  برای اگزما درماتین  خشکی پوست شدید کرم اوره ثمین ...

مژه مغناطیسی دوتا تیکه اس

تیکه اولش چجور رو مژه طبیعی می ایسته؟؟،نمی افته؟

سنگینیش اندازه مژه مصنوعیه؟وقتی جفت چشارو گذاشتی با پلک زدن تند در نمیان؟

وای اره دقیقا خیلی عالیه اصلا عرقم بو نداره از وقتی از این استفاده میکنم واسه زخم هم خیلی خوبه و ...

اینو چه جوری میزنید .یعنی بعد حمام فقط ؟یا هربار میخواید برید بیرون

چالش پاییزی بامدادخمار🍁🍁🍁🍁🍁وزن شروع 60450     وزن پایان چالش 56