2777
2789
عنوان

میخریم😍😍...نمیخریم😷😷

| مشاهده متن کامل بحث + 106278 بازدید | 1852 پست
بند انداز صورته؟ازش راضی هستی؟موهاتو زیاد یا کلفت نکرده؟

من خریدم 50 مارک براون الان دیگه نهایت صد شده باشه

من دوتا فرشته ی خیلی ناز دارم خدایا شکرت 😍😍😍😍

من از ساندویچ ساز فلر راضیم. ۴ خونه داره. توهرخونه ۲ تا نون تست میذاریم بینش مرغ و قارچ وفلفل دلمه ای و کمی پنیرپیتزا میذارم.گاهی ام بجای مرغ چرخ کرده میذارم. تنوع غذاییه. اونروز تو تیراژه هر دوتا دونه مثلثی رو ۱۳۰۰۰ میداد. تو خونه خیلی به صرفه تره.

خدا هست❤️🩷🧡🤎💜🩵💙💚💛🩶

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

لطفا عکسش رو میزاری؟

You show me i have reasons i should love my self ✍️💞🗨️♥️                                               love your self :tears 🍃🍷.                                BTS🍯🍾.                                                           
من چند وقته هرچی نفتالین میخرم بو نمیدن ۱۰ تا,تو آشپزخونه وسالن پذیرایی گذاشتم اصلا بو نمیده دوباره ...

https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&url=http://www.mhcs.health.nsw.gov.au/publicationsandresources/pdf/publication-pdfs/8780/doh-8780-fas.pdf&ved=2ahUKEwjxrpD2567fAhWKhqYKHRM4CGMQFjAAegQIARAB&usg=AOvVaw1K5Zm_ChYKoLKoxL4d0pg4

سلام ببخشید دوستان خریدن مینی واش واسه سیسمونی لازمه؟لطف میکنید نظرتونو تو این موردم بگین پیشاپیش ممنونم

خدایا بی نهایت شکرت  مادران و منتظران عزیز که همیشه دعام کردین دستتونو میبوسم بازم التماس دعا دارم
منم میخوام بخارشو بخرم. میشه کارایی هاش رو بگین؟ میشه فرش رو هم باهاش جارو کشید؟ پرده ‌ها و مبلها ...

من تا حالا برا فرش وپرده استفاده نکردم.من بیشتر برا کف سرانیک و گاز و کابینت استفاده میکنم.سرامیکها رو که برق میندازه.

پودر کیک کاکایویی تگرال فله از لوازم قنادیا میگیرم عالیه. اصلا قابل مقایسه با پودر کیکهای بسته بندی ...

من باهاش کیک درست کردم داخل کیکم خیس موند 

چجور درست میکنی؟؟