2777
2789
عنوان

میخریم😍😍...نمیخریم😷😷

| مشاهده متن کامل بحث + 106278 بازدید | 1852 پست

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

بنظرم هرکس بر مبنانیاز خودش خریداشو باید بکنه مثلا من واسه جهازم ماکرویو ال جی گرفتم که هم فره هم ما ...

میشه عکس ماشین ظرفشوییتو بدی؟راضیی؟چن خریری

خداازت سپاسگذارم که تودلیم روحفظ میکنی ازت ممنونم که به زودی زود تواغوشم میگیرمش سپاسگذارم که نه ماه انتظارم زود وبه سلامت به پایان میرسه وتوراهیمون سلامت میاد پیش منو باباش.....😍😘😘😘😘

سلام منم تاپیک راجب لوازم تجربیات لوازم آرایشی زدم رفتم عکس لوازم هم از نت گرفتم که راحت تر باشن بقیه و بدونن منظورم کدومه تهمت زدن و گفتن داری تبلیغ میکنی خیلی وقت گذاشته بودم چون خودمم میدونم وقتی یه محصولی رو میخریم و بد در میاد چقدر اعصابمون خورد میشه هم به خاطر هزینه ای که دادیم هم به خاطر کیفیتش . خیلی از دوستان مهربون  دیگه هم اومدن و تجربیاتشونو گفتن اگه تاپیک منم ادامه دار میشه خیلی مفید میشد برای همه اما به خاطر یه سری ها که احترام به وقتی که گذاشتم نزاشتن دیگه منم ذوق ندارم که برم تجربه های دیگه هم بنویسم 

اره منم گرفتم خیلی بد بود به لب می ماسید  اتفاقا دیروز همسرم لوسیون گفتم بگیره برم خودم نشد بر ...

من مدام می خرم،برای پوست های خشک عالیه

نازک آرای تن ساق گلی،که به جانش کشتم،وبه جان دادمش آب،ای دریغا به برم می شکند!
[QUOTE=77451460]لباس های راحتی و توی خونه رو از نیکوتن پوش بگیرید. جنسش عالیه مرگ نداره. تازگی ها لب ...

این شعبه ای که من ازش خرید می کنم توی نارمک هست . تازگیا لباس زنانه آورده. 

یار با ماست چه حاجت که زیادت طلبيم        دولت صحبت آن مونس جان،  ما را بس

قصدم دارم دیگه پول واسه بلور اینا زیاد ندم چیه اخه اخرشدمیمونه از مد میوفته مجبوریم دم دستی استفاده ...

طلا بدون اجرت از کجا بخریم؟

"السَّلامُ عَلَیْکَ یا اَبا عَبْدِاللهِ وَعَلَی الاَْرْواحِ الَّتی حَلَّتْ بِفِنائِکَ عَلَیْکَ مِنّی سَلامُ اللهِ اَبَداً ما بَقیتُ وَبَقِیَ اللَّیْلُ وَالنَّهارُ وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّی لِزِیارَتِکُمْ، اَلسَّلامُ عَلَی الْحُسَیْنِ وَعَلی عَلِیِّ بْنِ الْحُسَیْنِ وَعَلی اَوْلادِ الْحُسَیْنِ وَعَلی اَصْحابِ الْحُسَیْن"❤محرم❤ وقتی اولین ماه شد‌ می‌دانست اولین‌ها را رسالتی بر دوش است؛ اما نمی‌دانست روزی تا آخر زمان یادآور یک حماسه،یک قیام خونین ❤انقلاب حسینخواهد شد. سیاوش رودکلی