2777
2789
عنوان

میخریم😍😍...نمیخریم😷😷

| مشاهده متن کامل بحث + 106278 بازدید | 1852 پست

هیچ وقت سرهمی واسه بچه هاتون نخرین هیییییچ ووووووقت

من اگر خسته شبی یک تنه ایران بودم..من اگر لحظه پایانی انسان بودم....خاطرات تو منو زنده نگه داشته هنوز..وسط بی تو ترین نقطه زندان بودم♥️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ازماسگای خانگی خیلی راضیم طوری که اصلا نه کرم پودرمیخرم نه پنکک ازشامپو فیروزراضیم ازبنداندازفیلیپیس ...

چه ماسکایی؟

"السَّلامُ عَلَیْکَ یا اَبا عَبْدِاللهِ وَعَلَی الاَْرْواحِ الَّتی حَلَّتْ بِفِنائِکَ عَلَیْکَ مِنّی سَلامُ اللهِ اَبَداً ما بَقیتُ وَبَقِیَ اللَّیْلُ وَالنَّهارُ وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّی لِزِیارَتِکُمْ، اَلسَّلامُ عَلَی الْحُسَیْنِ وَعَلی عَلِیِّ بْنِ الْحُسَیْنِ وَعَلی اَوْلادِ الْحُسَیْنِ وَعَلی اَصْحابِ الْحُسَیْن"❤محرم❤ وقتی اولین ماه شد‌ می‌دانست اولین‌ها را رسالتی بر دوش است؛ اما نمی‌دانست روزی تا آخر زمان یادآور یک حماسه،یک قیام خونین ❤انقلاب حسینخواهد شد. سیاوش رودکلی
یک پیمانه برنج رو به همراه یک و نیم پیمانه آب و یه قاشق نمک و روغن میریزم تو پلوپز و خیس که خورد،روش ...

یک پیمانه پلوپز؟؟؟برای چندنفر؟؟پلوپزت چندنفره س

اقا من کاربر قدیمی ام دو بار قطع دسترسی شدم 
اگع تموم بشه،از بیرون میشه تهیه کرد؟اسم خاصی داره؟

اره تمام لوازم آرایش فروشی ها دارن بگو نخ بند. انذار بزقی میخام

من دوتا فرشته ی خیلی ناز دارم خدایا شکرت 😍😍😍😍

بند انداز گرفتم اپیلاتورمم صورتو شیو میکنه فکرمیکنم پول اضافه دادم ولی از یطرف همراه بنداندازه سنگ پابرقی و پولیش ناخن هم بود که تاحدودی حس رضایت بهم داد

پنکک جویل گیاهی گرفتم ۱۰۰ت راضیم خیلی خوبه بنظرم واسه سلامتی از هرچیزی باید بیشترهزینه کرد برای همین رو لوازم ارایشی بهداشتی هزینم زیاده 

ضدآفتاب ویشی گرفتم مدل فلوئیدش ۱۳۰ت خیلی خوبه مات و مخملیه 

تونر الارو گرفتم۵۰ت پوستمو خیلی تمیزمیکنه باعث شده جوشای زیرپوستیم بدطرف بشه 

اپیلاتورم براون ۱ت خریدم خیلی خیلی راضیم

آبرسان ویشی گرفتم ۱۸۰ت خیلی خوبه به قیمتش می ارزه 

سشوار پرومکس ۳۸۰ت

لوسیون بدن کیووی گرفتم ۵۰۰میلش شد ۹۰ت خیلی خوبه و چرب نمیکنه پوستمو 

اینا جدید ترین چیزایی بود که خریدم 

اصلااااااااا 

من مارک برون دارم کل پاهام موهای زیر پوستی دراوردن جاشونم لک شد افتضااااح

خداازت سپاسگذارم که تودلیم روحفظ میکنی ازت ممنونم که به زودی زود تواغوشم میگیرمش سپاسگذارم که نه ماه انتظارم زود وبه سلامت به پایان میرسه وتوراهیمون سلامت میاد پیش منو باباش.....😍😘😘😘😘
تاپیکش خیلی شلوغه نمیدونم  از کجا شروع کنم ..😕😕

ببین بنظر من برنامه مانکن رو نصب کن و کالری شماری کنگ خیلیا جواب گرفتن همه چیم میتونی بخوری فقط به اندازه کالری روزانه. من خودم طی یک هفته حدود 4 ک کم کردم تقریبا بدون ورزش. با ورزشم باشه که بیشتر البته من وزنم خیلی بالاست

بنظرم هرکس بر مبنانیاز خودش خریداشو باید بکنه مثلا من واسه جهازم ماکرویو ال جی گرفتم که هم فره هم ماکروویو کنارش هواپزم خریدم که سالمه و امواج نداره و بیشتر از ماکروویو ازش استفاده میکنم شوهرم دائم داخلش سیب زمینی سرخ کرده رژیمی درست میکنه با یه قاشق روغن 

یا واسه ما چای ساز خیلی کاربردیه خیلی راحت اب جوش میاد و چاییو دم میکنی مال من مارک بوش طعم بدیم نداره و زودسرد نمیکنه چرخ گوشت نخریدم چون میدونم لازم ندار م و از طرفی مادرشوهرم چرخ گوشتشو کلا توکارتنش گذاشته و استفاده نمیکنه به جاش غذاساز فیلیپس گرفتم خیلی خوبه سبزی خردمیکنه مواد و میکس میکنه همزن خمیرزن و ابمیوه گیری و مخلوط کن و اسیاب و چند نوع رنده داره و همین یه وسیله کل نیازمو رفع کرده 

ماشین ظرفشویی هم بنظرم واسه هرخونه ای قطعا لازمه حتی ماکه دونفریم مبله ال جی خریدم یه طبقشو پر میکنم وقتی ظرفا کمه وقتیم مهمون میاد خیلی راحت میشینی کنار بقیه و نگران ظرف نیستی از ماهم تمیزتر میشوره 😁