2777
2789
عنوان

میخریم😍😍...نمیخریم😷😷

| مشاهده متن کامل بحث + 106278 بازدید | 1852 پست
من قصابی ای که میرم گوشت رو جلو چشم خودم چرخ میکنه خیلی خوبه

گوشت و باید اول بشوری بعد چرخ کنی ،قصابیا که این کارو نمیکنن

چرخ گوشت واسه همین موردم که باشه خیلی واجبه

خدایا تا انقلاب مهدی از نهضت خمینی محافظت بفرما ،، خامنه ای رهبر به لطف خود نگه دار🤲 با حمله حرام زاده ها به وطن ، بیش از صدها خون پاک و کودک حلال زاده ایرانی توسط مجرمین اپستینی و شیاطین بعل پرست قربانی شدند ، قابل توجه معدود بیشرف هایی که از حمله این وحوش به کشورشون حمایت میکردن ، همه تون در این خونها شریک هستین حتی اگر در حد یک لایک حمایت کرده باشین و اون دنیا باید جواب بدین

خانمی گوشت کوب برقیتون چه مارکیه و ایا شارژیه منم میخام بخرم

عزیزم برا من یه مارک غیر معروف بود که حتی اسمشم پاک شده از روش. کادوی پاگشام داده بودن. ولی خاله م داره پارس خزر راضیه. برقیه. فکر کنم حدود 300باشه

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

خانومايي كه ميگن جرخ كوشت به درد نميخوره يعني واقعا شما كوشت چرخ كرده رو از بيرون ميخرين؟؟؟؟واا ...

چرخ کرده آماده که آشغاله،پیش چشم خودتم که چرخ کنن،نمیشورن که گوشتو،پس بازم کثیفه😷

خدایا تا انقلاب مهدی از نهضت خمینی محافظت بفرما ،، خامنه ای رهبر به لطف خود نگه دار🤲 با حمله حرام زاده ها به وطن ، بیش از صدها خون پاک و کودک حلال زاده ایرانی توسط مجرمین اپستینی و شیاطین بعل پرست قربانی شدند ، قابل توجه معدود بیشرف هایی که از حمله این وحوش به کشورشون حمایت میکردن ، همه تون در این خونها شریک هستین حتی اگر در حد یک لایک حمایت کرده باشین و اون دنیا باید جواب بدین

من توستر م رو خیلی دوسدارم و ازش کلی کار میکشم😍 مارک معمولی هست ازین ارزونا

منم دارم ولی اصلا باهاش کار نکردم فقط نون گرم کردم

چیا میپزی؟ 

چه کارایی هایی داره؟

واسه حل گره های زندگیم یه صلوات میفرستین .اللهم صل علی محمد وآل محمد وقتی تو امضاتون میزنین صلوات من میفرستم براتون فقط حال ندارم اعلام کنم😄❤ من مطمئنم خونه ام سه تا اتاق داره با یه حیاط که توش حوض داره  تابستونا میخوابیم داخلش😍و یه آشپزخونه ی بزرگ و خوشگل من تو اون خونه نفس میکشم وخوشحالم و بچه هام سالم وسلامت بزرگ میشن من مطمئنم خدایا کمکم کن 😍یا نُورُ یا بُرْهانُ، یا مُبینُ یا مُنیرُ، یا رَبِّ اکْفِنی الشُّرُورَ وَ آفَاتِ الدُّهُورِ وَ أَسأَلُکَ النَّجَاهَ یَوْمَ یُنْفَخُ فِی الصُّورِ❤️بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ.❤️  ماشاالله ولا حول و لا قوه الا بالله❤️

وسایل کوچیک خونه پارس خزر عالیه و عمری کار میکنه 

فوم شستشوی صورت سینره برای پوست چرب عالیه بهتر از جنسای خارجی واقعا من مارکای دیگه هم استفاده کردم ولی این اصلا ی چیز دیگه است

شامپو بدن فولیکابرای پوستهای چرب ایرانیه عالیه 

لاک ناخن فقط مای وB. U. Tهردوشون ایرانی هستن عالین😌

تیکرم مال بارداری نیست.تیکر رسیدن به بزرگترین آرزوهامه💓😘😍کاربری اولم مال سال۹۵هست😌😋زیارت عاشورا به روش آیت الله حق شناس😍اگه حاجتتونو از امام حسین (ع)گرفتید برای ازدواج من و خواهرکوچولوم دعا کنید🌹🌼
بچه ها کسی جدیدا یخچال الکترواستیل خریده چجوریه؟میگن چند سال پیش خوب بوده الان بد شدن یکی منو روشن ...

من 9سال پیش خریدم اصلا راضی نبودم 

پارسال رفتم دوقلو ال جی گرفتم خیلی راضی ام

کاربری قبلیم بادبادک بود 
تو لیست جهاز دختر این چندتا مورد به نظر من بدرد نمیخوره هوا پز بخار پز پلوپز چرخ گوشت کلی چیز د ...

ولی چرخ گوشت واجبه ادم باهاش موادفلافل وماهی ومرغ باهاش چرخ میکنه .چایساز وسرخ کنم بیخوده 

خدامن وبچه هام ازاین جهنم نجات بده حتی شده بامرگ