2777
2789
عنوان

میخریم😍😍...نمیخریم😷😷

| مشاهده متن کامل بحث + 106278 بازدید | 1852 پست
الارو بعد دو سال استفاده رو پوست من لك انداخته و eaven گرفتم فرانسويه واسه من عاليه ولى اونم گرونه

ممنون عزیزم😘

تا جایی که نفس میکشی بخند و تاجایی که زندگی میکنی عشق بورز   

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اتفاقا وسایل  هال من تناژ  صورتیه الان پنج ساله، اصلا دلمو نزده ، ب نظرم سلیقه ایه این قضی ...

منم جهیزیم صورتیه خیلییی خوشگله هر کسی هم دیده خوشش اومده فقط پدرشوهرعقده ایم ایراد گرفت،سیسمونیمم صورتی گرفتم😍

اسپره ضد تعريق ركسونا ناراضي زدم زير بغلم كلا سوخت و جاش سياه شده و قرمز و ميسوزه همش 

از بالم لب گلداراا راضي ام واقعااا عالي

فعلا يادم نمياد

9/9/99بهترین اتفاق زندگیم افتاد....😍😍❤❤خداایا مواظب هدیه قشنگی  که دادی باش خدا جونم همیشه همه جا بیادتم خیلی دوستت دارم شاکرررررتم❤❤

ماسک صورت هالیوود استایل عالیه.هم پوستو یکدست میکنه هم حداقل دو هفته مشکل مختلط بودن پوستمو رفع کرد.البته بعد از هربار استفاده به مرورم جواب میده بازم میخرم.

به قومی گرفتار شده ایم که فکر میکنند خداوند جز آنها کس دیگری را هدایت نکرده است. 😏😉                    ابن سینا       
شونه چوبی اصلا نخرید افتضاحه. شامپوهای گرون اصلا نخرید سرم مو باز از شامپو خیلی بهتره اگه ریزش دا ...

شامپو چی بزنیم من گارنیر میزنم یا عسل یا زیتونشو ولی خیلی گرون شده همه چی ایرانیو این ماه استفاده کردم اصلا موهام مثل وقتی با گارنیر میشورم نمیشه البته بعدشم ماسک موی گارنیر میزنم ولی بازم مثل وقتی که شامپو و ماسکم گارنیره نمیشه 

شامپو چی بزنیم من گارنیر میزنم یا عسل یا زیتونشو ولی خیلی گرون شده همه چی ایرانیو این ماه استفاده کر ...

من شامپو بچه یا مولتی ویتامین گلرنگ میزنم

بعدش هم یه بار شامپو کراستم اویدرم میزنم که قیمتش ۲۵ تومنه

ولی هیچچچ کدوم اندازه روغن نارگیلی که بعد از حموم میزنم موثر نیستن

روغن نارگیل هم خوشبو میکنه هم نرم و براق

یه زن همیشه باید امید داشته باشه
استارتر ممنون بابت تاپیک مفیدت منم از جیزایی ک راضیم ایناس بهترین شامپو ک موهامو نرم و لطیف میکنه(م ...

ماکروفر کاراییش خیلییی بیشتره،ماکروفر رو که روشن میکنی ازش دور باش که اشعه اذیتت نکنه،لازم نیس بچسبی بهش

واي مرسي عزيزم  حتما ميخرمش  فك كنم سخت گير بياد  من اصفهانم اخه

عزیزم اگه اصفهانی این مارک پنکک ک دوستمون عکسشو گذاشت من دیدم تو ملکشهر.مفتح.رو ب روی کوچه شماره 30 ی مغازه آرایشیه اون داره.منم تعریف زیاد شنیدم ازش و قصد دارم بخرم

واسه سلامتی گل پسرم صلوات میفرستی😘
دامستوس و سیف کرمی استفاده کنی دیگه سمت جرمگیر من نمیری

دامستوس و سیف کرمی و جرم گیر من عالیی ان ولی دوتا اولیا  گرون شده ،، دامستوس ۲۰ تومن خریدم قبلا۱۰ میگرفتم ، سیف کرمی ۱۸ تومن قبلا ۸ میگرفتم،، ولی جرم گیر  من ۳ تومن، فقط هزار تومن گرون شده😂😂😂😂😂

خدایا شکرت❤
از بند انداز مارک فیلیپس خیلی راضیم.اصلا نخ پاره نمیکنه.پرزی ترین موها رو هم میگیره چند تا مارک دیگ ...

خب منم یه ساله دارم پوستم حساس هست چیکار کنم درد کمتری احساس کنم بخاطر ترس از درد استفاده نمیکنم

در دنیایی که گرگها زوزه می کشند بره  شدن تاوان سختی دارد ،،،،،، قلبم ساده بود اما عقلم دیگه همراش نیست 

قطره ی گیاهی ضد جوش باریجه چندساله به صورت اورژانسی دارم تو خونه که اگه جوشی دراومد نابودش کنم.خیلی خیلی عالیه با قیمت باورنکردنی.

اقرار میکنم کہ خدایم فقط توئی*ھر آنچہ ماندہ است برایم،فقط توئی*شاھدترین بہ خلوت شب ھای تارِ من*سامع ترین بہ زمزمہ ھای نزارِ من*طوفان غم ز گریہ جدایم نمیکند*موج است، موجِ غم کہ رھایم نمیکند*انگار کہ روضہ ای بہ دلم دم گرفتہ است*بغضی ھزار سالہ گلویم گرفتہ است*چشمم بہ لطف توست اگر زندہ ام ھنوز*عاصی و روسیاہ،ولی بندہ ام ھنوز۔۔۔پروردگارِ یوسفِ تنھا درون چاہ* فریادرس ترین بہ غمِ قلبِ بی پناہ*پروردگارِ یونسِ در عمقِ آبھا*پروردگارِ قلبِ رئوفِ رباب ھا*پروردگارِ مردمِ شب ھای انتظار*پروردگارِ چشم بہ راھانِ بی قرار۔۔۔۔
من پارسال بخارشو از تهران کالا خریدم۷۳۰بود با تخفیف زده بود ۵۵۰.منخیلی ازش راضیم

منم میخوام بخارشو بخرم.

میشه کارایی هاش رو بگین؟

میشه فرش رو هم باهاش جارو کشید؟

پرده ‌ها و مبلها رو‌تمیز میشوره؟