2777
2789
عنوان

میخریم😍😍...نمیخریم😷😷

| مشاهده متن کامل بحث + 106278 بازدید | 1852 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

پرسیل افتضاحه هر جا میبینم و باهاش ظرف میشورم بلا استثنا دستام باهاش خراب میشه  گلرنگ و لطیفه ...

راست میگی کرمی اوه اصلا تمیز نمیکنه در واقع کفم نمیکنه حالا شوهر من گیر داده به اون هر وقت تو فروشگاه میبینه ذوق زده میگه اوه کرمی واست پیدا کردم  نمیدونم چرا فکر میکنه من گفتم خوبه 🤣😂😁

تمیزکننده فرش که بدون شستشو داخل اتاق بشه فرش و باهاش تمیز کرد چ مارکی خوبه؟

من شامپو فرش بس دارم چون فرشم خیلی روشنه یه ذره دامستوس هم توش میریزم بعد پاک میکنم تمیز میشه . واسه لکه ی فرش هم اسپری لکهدبر فرش فدیشه دارم راضیم

😁😁😁بیاین اینجا
اینترنت اسیاتک دارم تخفیف زدن 520گیگ حجم خریدم 130 تومان ..هنوز باورم نمیشه منو این همه خوشبختی محال ...

چه خووووب یک ساله؟

دوستان لطفا دعا کنید زودتر همسایه امام رضای مهربونم بشم میخوام تا آخر عمر زیر سایه پر مهرشون زندگی کنم😍دعام کنید منم قول میدم هر دفعه رفتم حرم به نیابت از همتون نماز زیارت بخونم🥰همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا❤️  آقا جونم نمیشود که مرا پیش خود نگه داری ؟کنار گنبد زردت میان کفترها😢به وصل خود دوائی کن دل دیوانه مارا💚

چقدر ضد آفتاب استفاده میکنید من فکر میکنم خودش بدار پوستو خراب کنه بالاخره مواد شیمیایی داره کرمه دیگه میدونم پزشکاها بعضیهاشون پیشنهاد میکنن ضدافتابو  ولی من خوشم نمیاد فکر میکنم اونم ضرر داره برا پوست 🙂

نمیدونم من تاحالا نزدم چندساله که هیج کرمی کلا نمیزنم☺

برای ادبیات بعضی خانمهای نی نی سایت متاسفم...😔

توی قم مرکزی هستش که محصولات طبیعی توسط طلاب آماده میشه از لباس گرفته تا خوردنی و آرایشی بهداشتی.من حدود دوسالی میشه ازشون خرید اینترنتی میکنم.رژلب های طبیعی،لاک طبیعی خیلی عالیه محصولاتش.توی اینترنت سرچ کنین فروشگاه طیبات

اقرار میکنم کہ خدایم فقط توئی*ھر آنچہ ماندہ است برایم،فقط توئی*شاھدترین بہ خلوت شب ھای تارِ من*سامع ترین بہ زمزمہ ھای نزارِ من*طوفان غم ز گریہ جدایم نمیکند*موج است، موجِ غم کہ رھایم نمیکند*انگار کہ روضہ ای بہ دلم دم گرفتہ است*بغضی ھزار سالہ گلویم گرفتہ است*چشمم بہ لطف توست اگر زندہ ام ھنوز*عاصی و روسیاہ،ولی بندہ ام ھنوز۔۔۔پروردگارِ یوسفِ تنھا درون چاہ* فریادرس ترین بہ غمِ قلبِ بی پناہ*پروردگارِ یونسِ در عمقِ آبھا*پروردگارِ قلبِ رئوفِ رباب ھا*پروردگارِ مردمِ شب ھای انتظار*پروردگارِ چشم بہ راھانِ بی قرار۔۔۔۔
برای جهیزیه یخچال و گاز و لباسشویی اسنوا خریدم خیلی خیلی پشیمون شدم. یخچال افتضاح بود وحشتناک صدا می ...

ببخشید کی خریدین؟ از همین فریزر بالاها؟ 

بیمارای اعصاب و روان رو دیوونه خطاب نکنید و تمسخر😔اونا خیلی معصومن خیلی بعضی کاراشون دست خودشون نیس😔بهشون احترام بذارید لطفا لطفا.. 😔🙏همه میگن شفای سرطانیا شفای فلان بیماری کمتر کسی میگه شفای بیمارای اعصاب.... ایقد ب تمسخر نگین فلانی تيمارستان بوده... اینا همش درده... دردیه ک فقط خود بیمارا و خونواده هاشون می‌فهمن ن هیچکی.. درده چون ترد میشن ناخواسته خودشون فاصله میگیرن از بقیه... ب امید روزی ک این قضیه فرهنگ سازی شه و درمان قطعی بیماری های روان پیدا شه... آمین🙏
از بند انداز مارک فیلیپس خیلی راضیم.اصلا نخ پاره نمیکنه.پرزی ترین موها رو هم میگیره چند تا مارک دیگ ...

قسمت پیشونی و کنار ابرو رو هم میتونین بردارین؟

"السَّلامُ عَلَیْکَ یا اَبا عَبْدِاللهِ وَعَلَی الاَْرْواحِ الَّتی حَلَّتْ بِفِنائِکَ عَلَیْکَ مِنّی سَلامُ اللهِ اَبَداً ما بَقیتُ وَبَقِیَ اللَّیْلُ وَالنَّهارُ وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّی لِزِیارَتِکُمْ، اَلسَّلامُ عَلَی الْحُسَیْنِ وَعَلی عَلِیِّ بْنِ الْحُسَیْنِ وَعَلی اَوْلادِ الْحُسَیْنِ وَعَلی اَصْحابِ الْحُسَیْن"❤محرم❤ وقتی اولین ماه شد‌ می‌دانست اولین‌ها را رسالتی بر دوش است؛ اما نمی‌دانست روزی تا آخر زمان یادآور یک حماسه،یک قیام خونین ❤انقلاب حسینخواهد شد. سیاوش رودکلی