2777
2789
عنوان

میخریم😍😍...نمیخریم😷😷

| مشاهده متن کامل بحث + 106278 بازدید | 1852 پست
از خرید سرهمی جوراب دار ناراضیم بعد 27 روز دیگه تن بچم نمیشه 120 تومنم پولشو دادم 

منم همینطور

بعد از یکی ۲تا لباس بخشیدن به این و اون به سرم زد جورابشو ببرم و به عنوان سرهمی شلوارکی استفاده کنم

خیلی خوب شددیگه پولم هدر نرفت

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

بچه ها من مدادچشم مارك بل خريدم ولى وقتى ميزدم حساسيت داشتم و چشمام قرمز ميشد همراه با سوزش و خارش و ...

من که فقط سرمه میزنم ۷مغزش شیمیایی نیس و واسه نور چشمم خوبه و فوق العاده پررنگه

arooooooos سابق هستم.

من پوستم مستعد جوش و جای جوش داره همیشه کرم پودر دوسه که اویل فریه استفاده میکنم اما دقت کردم دیدم رنگ پوستم داره تیره میکنه.......حالا میخوام عوض کنم کرم پودرمو چی توصیه میکنین قیمتشم حدود ۵۰ ۶۰ باشه ممنون

arooooooos سابق هستم.
بچه ها تو خرید اینترنتی چه سایتایی رو پیشنهاد میدین ...واقعا جنسایی که میاد از لحاظ کیفیت اوکیه ؟!؟ ...

من پارسال بخارشو از تهران کالا خریدم۷۳۰بود با تخفیف زده بود ۵۵۰.منخیلی ازش راضیم

استارتر ممنون بابت تاپیک مفیدت منم از جیزایی ک راضیم ایناس

بهترین شامپو ک موهامو نرم و لطیف میکنه(موهای من فر) شامپو سان سیلک رنگ قرمز مخصوص موی رنگ شدس

از ماسک موی شون خیلی راضیم موهام پنبه میشه بس ک نرمه قیمتشم خوبه

از ریمل کالیستا راضیم رنگ بنفشش

از رژ لب مُدا راضیم

مداد ابرو فقط اتود مداد چشم فقط بِل

از تستر خیلی راضیم اصلا ماکروفر نخرید چون اشعس ضرر داره ولی تستر فرحرارتی کیک میپزم پیتزا عالیه

از مخلوط کن ملنکس خیلی راضیم برای اسیاب گردو مارک ملنکس بهترینه

لوازمای برقیم مث یخجال اینا مارک ال جی حرف نداره راضیم از همشون اصن خراب نمیشن جاروبرقی جدید ال جی خریدم ازین کوچیکا عالیه هم سبک هم مکشش خوبه

پودر ماشین سافتلن طلایی میزنم خوبه

جرم گیرم فقط مَن

دیگ چیزی یادم نمیاد

تا جایی که نفس میکشی بخند و تاجایی که زندگی میکنی عشق بورز   

بچه ها من ضدافتاب کرم پودر الارو دارم راضیم ولی الان گرون شده دیگ نمیتونم بخرم اون قیمت ضدافتاب راسن اینجا خیلی تعریف میکنن بی رنگشو میخام بخرم واس مصرف روزانه ولی یه ضدافتاب رنگی ک خوب باشه ب عنوان کرم پودر مهمونی استفاده کنم نمیدونم چی بگیرم ک قیمتش خوب باشه شما چیزی معرفی میکنید دوستای گلم ممنون

خانم ها براي دفع سوسك پيشنهادتون چيه 😭😭😭

عزیزم بهترین جیز سوسک کش کامن هست درجا میکشه امتحان کن مشکیه مایعس

تو لیست جهاز دختر این چندتا مورد به نظر من بدرد نمیخوره هوا پز بخار پز پلوپز چرخ گوشت کلی چیز د ...

پلوپز و چرخ گوشت كه خيلى كاربرديه ... من به ليست شما سرخ كن رو اضافه ميكنم

بچه ها من ضدافتاب کرم پودر الارو دارم راضیم ولی الان گرون شده دیگ نمیتونم بخرم اون قیمت ضدافتاب راسن ...

الارو بعد دو سال استفاده رو پوست من لك انداخته و eaven گرفتم فرانسويه واسه من عاليه ولى اونم گرونه

فرش رنگ روشن اصلا نخرید‌.‌.توی جهیزیه چینی یا آرکوپال حتما ۴ دست بخرید..میز ناهار خوری مدل دار که مث ...

اتفاقا وسایل  هال من تناژ  صورتیه الان پنج ساله، اصلا دلمو نزده ، ب نظرم سلیقه ایه این قضیه، من میرم خونه هایی ک قهوه ای و نسکافه ایه دلم میگیره 

خدایا شکرت❤