2777
2789
عنوان

میخریم😍😍...نمیخریم😷😷

| مشاهده متن کامل بحث + 106278 بازدید | 1852 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

کرم پودر میس لین😑 نه کاور داشت نه راحت میخوابید تکه تکه هم میشد رو پوستم....البته من پوست خشکی دارم شاید واسه یکی دیگه خوب باشه...تنها خوبیش رنگ و مات بودنش بود...هزار جور زیرسازی میکردم نکبت بازم تکه تکه میشد

از خرید سرهمی جوراب دار ناراضیم بعد 27 روز دیگه تن بچم نمیشه 120 تومنم پولشو دادم 

جوراب شو بکن

خدایا تا انقلاب مهدی از نهضت خمینی محافظت بفرما ،، خامنه ای رهبر به لطف خود نگه دار🤲 با حمله حرام زاده ها به وطن ، بیش از صدها خون پاک و کودک حلال زاده ایرانی توسط مجرمین اپستینی و شیاطین بعل پرست قربانی شدند ، قابل توجه معدود بیشرف هایی که از حمله این وحوش به کشورشون حمایت میکردن ، همه تون در این خونها شریک هستین حتی اگر در حد یک لایک حمایت کرده باشین و اون دنیا باید جواب بدین

جدی؟؟ واسه همین پرسیدم😅

آره پشت بخاری برادرشوهرم کاغذش کنده شد. خودمون پارسال کاغذ کردیم پشت بخاری کاغذش بدشد در صورتی که گرونترین کاغذو انتخاب کرده بودیم. دوباره اومدن کاغذشو عوض کردن. حالا بخارشور که بخار آب جوشه. امسال شوهرم بخاری رو وصل نکرده به جاش از گرمایشی کولرگازی استفاده میکنیم. حساس شده😂

خدای مهربونم سپاسگزارم ازت❤️
لوازم خونه سبزی خورد کن  چرخ گوشت  پلو پز  گوشت کوب برقی ب درد نمیخوره اصلااا

من بعد از بچه دار شدن از گوشتکوب برقیم خییییلی استفاده کردم، برای نرم و پوره کردن سوپ و چیزای دیگه

منم به تجویز دکترم گرفتم واقعا محشره..خدا کنه همینجوری بمونه..قیمتشم مناسبه خدایی

میشه عکسشو بذاری چ رنگی‌ خریدی شما و چند خریذی

بیمارای اعصاب و روان رو دیوونه خطاب نکنید و تمسخر😔اونا خیلی معصومن خیلی بعضی کاراشون دست خودشون نیس😔بهشون احترام بذارید لطفا لطفا.. 😔🙏همه میگن شفای سرطانیا شفای فلان بیماری کمتر کسی میگه شفای بیمارای اعصاب.... ایقد ب تمسخر نگین فلانی تيمارستان بوده... اینا همش درده... دردیه ک فقط خود بیمارا و خونواده هاشون می‌فهمن ن هیچکی.. درده چون ترد میشن ناخواسته خودشون فاصله میگیرن از بقیه... ب امید روزی ک این قضیه فرهنگ سازی شه و درمان قطعی بیماری های روان پیدا شه... آمین🙏
چه جالب من هم گوشتم رو  خودم چرخ می کنم که تمیزتر باشه اما تا حالا مرغ چرخ نکردم با مرغ چر ...

سوسیس خانگی، یا بجای گوشت قرمز توی کتلت. 

اگه دخترت مرغ نمیخوره ضرر نکرده به نظر من گوشت قرمز مهمتره تو سن رشد هستند. 

فبای آلاء ربکما تکذبان  پس کدامیک از نعمت های پروردگارتان را انکار می کنید؟سوره الرحمن۲۲ آبان ۹۸«از رحمت خدا نا امید نشوید؛ زیرا جز کافران کسی از رحمت خدا نا امید نیست.»سوره یوسف آیه ۸۷