2777
2789
عنوان

میخریم😍😍...نمیخریم😷😷

| مشاهده متن کامل بحث + 106278 بازدید | 1852 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من پوستم چربه دنبال یه فیس واش بودم که پوستمو خوب تمیز کنه ولی خشک نکنه اینو گرفتم که خیلی راضیم بازم تمدیدش میکنم :

فیس واش کرکنیل دوکری 

فیس واش گارنیر آبی هم داشتم اونم برا پوست چربه ولی خیلی خشک می‌کنه چون لایه بردار داره و نباید هر روز زد من دوسش نداشتم اصلا 

تو رمز چشمک گرگ و شبان را دیر فهمیدی ‌‌‌‌/ همان اول حساب گله روشن بود باور کن ....

از کرم پودر اکتی پودر 

از پاک کننده چندمنظوره سیف برای لکه های سرسخت خیلی خیلی راصیم،

از قرص ظرفشوییfinish

از کرم پانژل برای جوشام 

از ریمل بل

از مرطوب کننده نیوا

از صابون زردچوبه خیلی راضیم 

از خیلی چیزهای دیگه راصیم یادم نمیاد فعلا اینارو داشته باشید تا بقیش یادم بیاد

اینویادت باشه هیچکی دوست تو نیس مگر اینکه در نبودت ازت دفاع کنه.🍀                                                             ا؁ انسان از چه مغرور میشوی زمینی که روی آن زندگی میکنی روزی سقف توخواهد شد🌱                              جلوي كسي ك از تو خوشش نمياد هميشه شاد و قوي باش 🍃                                                                   ‌‌ ‌‌ ‌‌ولی من تاالان هیچڪس و به اندازه ی خودم اذیت نڪردم🍀ادمهای اطرافت روبا گردش زمان‌بشناس نه چرخش زبان!!اکثرا خوب حرف میزنن🌱
از خرید سرهمی جوراب دار ناراضیم بعد 27 روز دیگه تن بچم نمیشه 120 تومنم پولشو دادم 

عزیزم خودت سایز کوچیک برداشتی لابد. جورابدار رو همیشه باید کمی بزرگتر خرید که بچه یه مدتی ازش استفاده کنه و نوک انگشتاشم جمع نکنه‌. من که برای بچه ام خریده بودم کلی استفاده اش کردیم😍

کج کلاه خان یارمه
واسه پسرم جوراب شلواری خریدم زیر شلواراش پاش میکنم تو سرما فوق العاده گرمه و عالی

وااااای منم الان دو زمستونه که خدا رو شکر بچه دارم و اینکارو میکنم براش، خیلی خوبه. شلوارشم که بالا میره دیگه پاش نمیفته بیرون توی سرما😍

کج کلاه خان یارمه
کاپشن سرهمی برای پسر 4ماهم خریدم راضی نیستم کلا سرهمی جالب نیست

اگه خیاطداری یابلدی برش دارازقسمت جوراب برشش بزن وجوراباشوقیچی کن بعدتن بچت کن ببین چقدکوتاهشه به اندازه همون ک کوتاهشه کشباف رنگ خودشویارنگ مخالفی ک بهش بیادرودولابرش کن وبه پایینش بدوزوبراحتی دوباره استفاده کن