2777
2789
عنوان

میخریم😍😍...نمیخریم😷😷

| مشاهده متن کامل بحث + 106278 بازدید | 1852 پست
از کرم جی خیلی خیلی راضیم.باور کنید از صدتا کرم گرون خارجی واسه دست بهتره یه مدت کوتاه که استفاده ک ...

به جای مرطوب کننده های شیمیایی از روغن نارگیل طبیعی استفاده کنید خیلی بهتره

الهی ..تو پناهی .. پروردگارا  قسمت میدم به بزرگی و مهربانی خودت"دامن شونو سبز ،دلا شونو شادو زندگی شون رو غرق خوشبختی کن"الهی امین 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من یه ترفند بلدم برا این دون دونا خیلی جواب داده برام تو حموم به جاهایی که دون دون شده صابون میزنم ...

بعد چند وقت پوستت چروک میشه با خودت این کار رو نکن خواهر من😊حتی لیف رو محکم رو صورتت نباید بکشی چون پوست رو خراب میکنه .

از بند انداز مارک فیلیپس خیلی راضیم.اصلا نخ پاره نمیکنه.پرزی ترین موها رو هم میگیره چند تا مارک دیگ ...

این بندانداز برقیه؟ قیمتش چنده؟ 

الهی ..تو پناهی .. پروردگارا  قسمت میدم به بزرگی و مهربانی خودت"دامن شونو سبز ،دلا شونو شادو زندگی شون رو غرق خوشبختی کن"الهی امین 
اپیلیدی درد نداره؟ من اصلا نمیتونم بزنم

من 15 سال پیش دستگاهشو خریدم. بیشتر از 5 بار ازش استفاده نکردم. برای من دردش واقعا غیر قابل تحمله

میشه برای براورده شدن حاجتم یه صلوات بفرستین؟...ممنونم
اولش یخ گذاشتم ولی فقط بار اول درد داره

ممنون عزیزم

زندگی آب در دستان ما  🌧️💧                                         و                                                                   زندگی ما در دستان آب است🌧️💧
من 15 سال پیش دستگاهشو خریدم. بیشتر از 5 بار ازش استفاده نکردم. برای من دردش واقعا غیر قابل تحمله

دقیقا منم نمیتونم تحمل کنم دوستان اگه کسی روشی بلده که درد ش کم شه بگه لطفا

زندگی آب در دستان ما  🌧️💧                                         و                                                                   زندگی ما در دستان آب است🌧️💧