2777
2789
عنوان

میخریم😍😍...نمیخریم😷😷

| مشاهده متن کامل بحث + 106278 بازدید | 1852 پست
بخاطر سفیدی نه به خاطر بوی عرق میزنم آبلیمو میسوزنونه بابا

بخاطر عرق، نمی سوزونه

مهربان و ملایم باش، اجازه نده دنیا تو را زمخت و خشن نماید… به درد و رنج اجازه نده تو را بیزار نماید… به تلخی ها اجازه نده، شیرینی زندگیت را، از تو بربایند  
اگه محصولات مراقبت پوست خوب ولی قیمت ارزون میخوایید برند سیگل فوقالعاده است از مای و شون و سینره و ...

فوم ویتامین سی مخصوص پوست خشک هم هست؟ 

بیمارای اعصاب و روان رو دیوونه خطاب نکنید و تمسخر😔اونا خیلی معصومن خیلی بعضی کاراشون دست خودشون نیس😔بهشون احترام بذارید لطفا لطفا.. 😔🙏همه میگن شفای سرطانیا شفای فلان بیماری کمتر کسی میگه شفای بیمارای اعصاب.... ایقد ب تمسخر نگین فلانی تيمارستان بوده... اینا همش درده... دردیه ک فقط خود بیمارا و خونواده هاشون می‌فهمن ن هیچکی.. درده چون ترد میشن ناخواسته خودشون فاصله میگیرن از بقیه... ب امید روزی ک این قضیه فرهنگ سازی شه و درمان قطعی بیماری های روان پیدا شه... آمین🙏

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

از حرید خط چشم پاریس راضیم 6 تومنه قیمتش ولی کیفیتش خوبه 

شنيدم خط چشم پاريس باعث ايجاد چروك دور چشم ميشه به نظرم يه تحقيق بكن عزيزم 

فيزيك بعدها ثابت ميكند در روزهاى بارانى جاى خالى آدمها "بزرگتر" ميشود 
اپلیدی مارک فیلیپس دارم عالیه الان 8 ساله هیچ جای بدنم رو حتی ممنوعه رو تیغ نزدم 

دردشو چه میکنی؟ منم دارم اپلیدی ولی نمیتونم دردشو تحمل کنم اما خیلی دوست دارم استفاده کنم چون موها دیرتر درمیاد

زندگی آب در دستان ما  🌧️💧                                         و                                                                   زندگی ما در دستان آب است🌧️💧

بچه ها من مدادچشم مارك بل خريدم ولى وقتى ميزدم حساسيت داشتم و چشمام قرمز ميشد همراه با سوزش و خارش ولى مارك ترنيت عالى بود ضد حساسيته مشكى و پررنگم هست خيلى راضيم TERNIT

فيزيك بعدها ثابت ميكند در روزهاى بارانى جاى خالى آدمها "بزرگتر" ميشود 
دردشو چه میکنی؟ منم دارم اپلیدی ولی نمیتونم دردشو تحمل کنم اما خیلی دوست دارم استفاده کنم چون موها د ...

درد نداره دیگه 8 ساله 

من دوتا فرشته ی خیلی ناز دارم خدایا شکرت 😍😍😍😍
درد نداره دیگه 8 ساله 

یعنی عادت کردی؟گفتم شاید بی حس کننده ای چیزی بشه زد

زندگی آب در دستان ما  🌧️💧                                         و                                                                   زندگی ما در دستان آب است🌧️💧

برای ترک پا کرم ترک پا دکتر ژیلا عالیه 

برای اگزما درماتین 

خشکی پوست شدید کرم اوره ثمین 

چاقی پودر رویال 

مژه مغناطیسی 

نرم کننده سینره برای مو 

سرن موی مای برای نرمو لخت شدن 

برای شونه شدن راحت مو اسپری فیروز یا جانسون 

بازم میگم