2777
2789
عنوان

شغل کارگری

55 بازدید | 12 پست

اول اینکه بگم قصد توهین ندارم فقط متناسب با شرایط خودم میخوام مقایسه کنم

من خودم خانوادگی اوضاعمون خوب هست بالاشهریم و خونه و ماشین داریم و خانوادم تحصیل کردن

خودمم هیچی کم ندارم از تحصیلات و ...

سه ساله باکسیم بخاطر اینکه اخلاقش خوبه معرفت داره ولی دنبال کار جوشکاری بود که اصلا میگن کار نیست که بره کمکی آموزش ببینه حالا گفته میخواد بره کارگری راستش خجالت میکشم بگم دوست پسرم کارگره و کلا تا دیپلم خونده و اون پایین شهر میشینه ماشین نداره اما دو تا خونه داره و خانوادگیم سطح تحصیلشون پایینه

من نمیدونم چیکار کنم از طرفی دوسش دارم و اصلا دوس ندارم دلشو بشکنم

نظر شما چیه؟

قیمت آدمارو موقعیت و زمان مشخص میکنه تو خوشیا که همه ی قیمتن!دل نبند به خوشی های زود گذر اینو الان‌ خوندی ولی بعدا میفهمی..به خودتم‌اعتماد نکن اعتماد دو سر باخته زندگی مثل ی تئاتره با تجمع نقاب ها‌...

نکن دختررر نکنننن من تایمی دوستی اینکارو کردممم تو نکننن

هرچقدل عاشقشی نکنننن

معمار،مبتلا به «لوپوس عصبی روانی» ادایی🦢💍 (مشاوره و حرفام در زمینه روابط و دوستی صرفا تجربه خودمه)

نکن دختررر نکنننن من تایمی دوستی اینکارو کردممم تو نکنننهرچقدل عاشقشی نکنننن

میشه دلیلتم بگی گلم؟

قیمت آدمارو موقعیت و زمان مشخص میکنه تو خوشیا که همه ی قیمتن!دل نبند به خوشی های زود گذر اینو الان‌ خوندی ولی بعدا میفهمی..به خودتم‌اعتماد نکن اعتماد دو سر باخته زندگی مثل ی تئاتره با تجمع نقاب ها‌...

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

چندسالشه

۲۲ سالشه

خب هنوز وقت هست شغل بهتر پیدا کنه تشویقش کنید به یه شغل بهتر

متاسفانه وقتی چیزی بلد نیست یا سرمایه نداره کاری راه بندازه چیکار میشه کرد هم تا دیپلم خونده

میشه دلیلتم بگی گلم؟

بخاطر تفاوت دیدگاهی که وجود نوعی که بزرگ شده خانوادش

اختلاف سطح خیلی اذیت کنندس هرچقدر بگذره بدتر میشه افراد هرچقدر دوستت داشته باشن بعد از مدتی میخوان تورو پایین بکشن چون دوست ندارن همسرشون از خودش بزرگتر باشه

نوعی که تو بزرگ شدی زمین تا اسمون با اون فرق میکنه

معمار،مبتلا به «لوپوس عصبی روانی» ادایی🦢💍 (مشاوره و حرفام در زمینه روابط و دوستی صرفا تجربه خودمه)

بخاطر تفاوت دیدگاهی که وجود نوعی که بزرگ شده خانوادش اختلاف سطح خیلی اذیت کنندس هرچقدر بگذره بدتر می ...

مرسی بابت نظرت 🌹