2777
2789
عنوان

میخریم😍😍...نمیخریم😷😷

| مشاهده متن کامل بحث + 106278 بازدید | 1852 پست

من جدیدا ماشین ظرفشویی خریدم مدتها بود میخواستم بخرم، میدونم الان گرون شده اما خیلی خیلی لازمم بود

واقعا مفید و عالیه ب حالم... ال جی... بوش هم اگه کسی پول داشته باشه و بتونه بخره که حرف نداره...فقط قرصاش گرون شده خیلی

ااا راستی منم میخواستم سر همی بگیرم جواراب دار اخه اکثر سرهمی ها تو بازار جوراب داره

نخر اصلا من با م ۴ماهشه

سه تا ازاون خفناشو خریدم ولی خیلی کم پوشید😕🤷‍♀️

مگه چی میشد که بشه خدا جون....😔 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

لوازم ارایش فروشیا

مرسی عزیزم 

میشه یک صلوات بفرستین برام و دعا کنید حال دلم خیلی بده میشه دعا کنید به اونی میخوام برسم و برگرده حاجت روا بشم خیلی ممنون میشم ازتون

نمیدونم گلم من نگاه نکردم چند لیتره فقط دیدم بزرگه

این دفعه که خریدی نگاه کن. بعضی مارکهای دیگه هم چهار لیتر نیستن مثلا 3.700 یا 3.800 هستن. من هر چی بخوام بخرم تمام اطلاعاتشو زیر و رو میکنم😀😀

رنده برقی که حرف نداره، عالیه! سه سوته کلی سیب زمینی پیاز رنده میکنه یه دست و خوشگل!

رنده برقی ندیدم تا حالا میشه عکسشو بذارین.   برای کتلت سیب زمینی رو خوب رنده میکنه؟  یا مثلا هویج رو ؟

مرسی که گفتی گلم

من اگه ماست سون نگیرم برا بورانی  و ماست معمولی باشه با برقی میزنم یه دست میشه مثل سون.

مواد ته چین که تخم مرغ و ماست و گلاب و زعفرونه رو باهم میریزم چند ثانیه با اون میزنم  

برا بچه هم که انواع سوپ و برنج و خورشت و یا مثلا سیب و موز یا شیر و موز یا هلوی نرم رو با گوشت کوب برقی سریع میکس میکنم. 

برا کوکوسیب زمینی فقط تخم مرغشو باهاش بزنین سیب زمینی رو کش دار و چسبنده میکنه فک کنم داغم بود من زدم اونطوری شد