2777
2789
عنوان

میخریم😍😍...نمیخریم😷😷

| مشاهده متن کامل بحث + 106278 بازدید | 1852 پست

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

تو لیست جهاز دختر این چندتا مورد به نظر من بدرد نمیخوره هوا پز بخار پز پلوپز چرخ گوشت کلی چیز د ...

منم با چرخ گوشت موافقم. البته بستگی هم داره. مثلا من میدم بیرون برام چرخ میکنن... چرخ گوشتم انگشت شمار استفاده شده. برای اونایی که خودشون چرخ نمیکنن لازمه ب نظرم

پلوپز هم برای کارمند ها مفیده. وگرنه ...

شونه چوبی اصلا نخرید افتضاحه. شامپوهای گرون اصلا نخرید سرم مو باز از شامپو خیلی بهتره اگه ریزش دا ...

عزیز

من تو شهرم فقط واسه یه سری ازمایشای ساده میشه بری آزمایشگاه تامین اجتماعی

سونو هم نمیزارن

میگن فقط واسه مریضای بیمارستان

حتی خودم تو بیمارستان کورتاز کردم منو نفرستادن سونو

خداروشکر پس البته صدتومن گرونتر شد و من خریدم ۳۵۰😢 آبمیوه گیریم آسیاب هم داره چرخ گوشتمم پارس خزر ...

منم وسیله برقیام پارس خزره. فروشنده گفت ببر تا 10 سال دیگه هرچیش شد بیار بده یکی دیگه میدم بهت. واقعا هم الان بیشتر از 8ساله دارم هیچیش نشده خداروشکر

کرم ضد تعریق بانوان لامینین میگیرم همیشه خیلی راضیم . یعنی بیشترین فعالیت داشته باشی مثل ورزش یا هر چیز دیگه ای اصلا بدنت عرق نمیکنه و بو نمیگیره..قیمتش هم مناسبه  تومان بود الان شده  21

مایع پاک کننده ارایش چشم و لب پرایم استفاده میکنم واقعا عالیه 

ولی جدیدا گرون کردند14 تومان بود الان شده 35 تومان 

کرم ضد افتاب مای apf30  رنگی هم چندین ساله استفاده میکنم راضیم به پوست من سازگاره

همینی که هست
اره. منم دارمش مارک چیکو. عالیه

من فریدولین دارم .خیلی راضیم .دوقلو گرفتم چون میخوام بعدا بتونم از خشک کنش استفاده کنم !

وزن قبلی 63 .وزن فعلی 59.مدت رژیم سه هفته .قد 160 .هدف اول 57 .هدف دوم53 .فقط کالری شماری و حلقه ....