2777
2789
عنوان

میخریم😍😍...نمیخریم😷😷

| مشاهده متن کامل بحث + 106278 بازدید | 1852 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

به اصرار من خونه اجاره کردیم سه ماه موندیم الان پنج ماهه الکی اجاره میدیم باز اومدم خونه بابام به خو ...

با امضات اشک اومد تو چشام خدا واقعا مهربونه

عجب دنیاییه یه گوشش جای خندست یه گوشش جای گریه....آدم نمیدونه چی بسازه چی برقصه ...کی راست میگه کی دروغ چکار بی عیب ونقصه....
رنده برقی ندیدم تا حالا میشه عکسشو بذارین.   برای کتلت سیب زمینی رو خوب رنده میکنه؟  یا مث ...

بله خیلی خوبه، سایزای دیگه رو پیدانمیکنم ولی سریاش این شکلیه و باید جاش بیفته! فقط همین سایزی که تو دستگاهه و یکم درشتترشو گاهی استفاده میکنم! غداسازه چندکاره س این! رنده برقیه تکی ندیدم منم

کتاب گرون شدصف نکشیدیم،،،شایدتنهادلیل صف کشیدنهامون همین باشه😕
از بند انداز مارک فیلیپس خیلی راضیم.اصلا نخ پاره نمیکنه.پرزی ترین موها رو هم میگیره چند تا مارک دیگ ...

منم قبلا یه بند انداز گرفتم تا دو سال اول خیییلی عالی بود.. خییلی تمیز میکرد نخم اصلا پاره نمیکرد.. الانم نخ پاره نمیکنه ولی به اون خوبی برنمیداره دیگه..

کجا میزنی زیر بغل؟بو رو میگیره؟

آره عزیزم زیربغل میزنم.بعداز اینکه از حموم اومدی زیربغلتو خشک کن اندازه ی یه نخود بزن زیربغلت دیگه بو نمیدی تا حموم بعدی 

آنا.......چیخاتمارام محبتین یادیمنان                                             لای لای سَسون قولاقیمدا ساخلارام......
نمیدونم سبزی خورد کنه یا چیه؟ از نمایندگی خریدم تو سایتشونم هست. توگوگل بزنی عکسش میاد این شکلیه. شا ...

آهان من فکر کردم اون سبزی خورد کن بزرگا رو میگی اخه یجا دیدم روشون برچسب بوش زده بودن حتی خود فروشندشم میگفت تقلبیه

اینو نمیدونم چیه

وای نه اینکارو نکن . زینک اکساید تمام منافذ رومیبنده و در دراز مدت خدای نکرده باعث غده میشه 

اسپری و مامم میگن باعث غده میشه والا چی بگم 

آنا.......چیخاتمارام محبتین یادیمنان                                             لای لای سَسون قولاقیمدا ساخلارام......