2789
عنوان

میخریم😍😍...نمیخریم😷😷

| مشاهده متن کامل بحث + 106186 بازدید | 1852 پست
تو لیست جهاز دختر این چندتا مورد به نظر من بدرد نمیخوره هوا پز بخار پز پلوپز چرخ گوشت کلی چیز د ...

چرخگوشت واسه ما خیلی به درد بخوره ولی اونای دیگه که گفتی رو کلا نگرفتم!

سرخ کن هم به دردم نخورد

کتاب گرون شدصف نکشیدیم،،،شایدتنهادلیل صف کشیدنهامون همین باشه😕
چه طوری درست میکنی بلد نیستم

یک پیمانه برنج رو به همراه یک و نیم پیمانه آب و یه قاشق نمک و روغن میریزم تو پلوپز و خیس که خورد،روشنش میکنم و دم میکنم.خیییییییییلی راحته.خیلی هم خوب میشه.

در تلاطم زندگی باخدا بودن بهتر از ناخدا بودن است.سرم بالاست چون بالا سرم خداست❤️

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خانومايي كه ميگن جرخ كوشت به درد نميخوره يعني واقعا شما كوشت چرخ كرده رو از بيرون ميخرين؟؟؟؟وااااي نميدونين چقدر توش آت و آشغال ميريزن،همش سنكدون مرغه و  و ات و اشغال گوشت😖😖😖

از خرید شیر موی فاربن راضیم برای موهای رنگ شده عالیه قبلا موهام میچسبید به هم زبر میشد الان نرم و ابریشمیه

از خرید پلوپز چرخ گوشت هواپز ساندویچ ساز رنده برقی پشیمونم اصلا استفاده ای ندارم

پسرم همه دنیام 😘💋💕
خانومايي كه ميگن جرخ كوشت به درد نميخوره يعني واقعا شما كوشت چرخ كرده رو از بيرون ميخرين؟؟؟؟واا ...

عزیزم جلوی خودمون گوشت گوساله میبره میندازه تو چرخ گوشت حتی بش میگم چربی هم ننداز

پسرم همه دنیام 😘💋💕
عزیزم جلوی خودمون گوشت گوساله میبره میندازه تو چرخ گوشت حتی بش میگم چربی هم ننداز

من تا خودم تو خونه نشورم و جرخ نكنم خيالم راحت نميشه

گوشتا خيلي كثيفن حتما بايد يه آب بزنم بهش

خانومايي كه ميگن جرخ كوشت به درد نميخوره يعني واقعا شما كوشت چرخ كرده رو از بيرون ميخرين؟؟؟؟واا ...

عزیزم من از سوپر گوشت گوشت میخرم جلوی خودم اب میکشه برام میزاره تو چرخ گوشتش خوب چرخ میکنه بعد تو ظروف یه بار مصرف میریزه و بسته بندی تحویلم میده 

اینقدر ساده نیستم که بهشون اعتماد کنم 

خوشحال میشم از پیج کیک و شیرینی های خونگیم 

کونسیلر خریدم.از این دو طرفه ها بدرد نمی خورد .فرداش انداختم رفت

کانسیلر😅😅

You show me i have reasons i should love my self ✍️💞🗨️♥️                                               love your self :tears 🍃🍷.                                BTS🍯🍾.                                                           
اگه اندازش هست جورابشو قیچی کن کشباف بده سرش. مثه لبه آستینش

کشبافت یعنی چه جوری؟ یادم بده

سلام دوستان نی نی یار زحمت کشید منو ترکوند منم با کاربری جدیدم اومدم چون دلم تنگ شده بود نمیدونستم جواب بعضيارو ندم برگشتم😊😊😊