2789
عنوان

میخریم😍😍...نمیخریم😷😷

| مشاهده متن کامل بحث + 106186 بازدید | 1852 پست
تو لیست جهاز دختر این چندتا مورد به نظر من بدرد نمیخوره هوا پز بخار پز پلوپز چرخ گوشت کلی چیز د ...

به جز چرخ گوشت بقیشو موافقم 

گوشت رو تو خونه چرخ میکنم من

اسمان فرصت پرواز بلندیست ولی...قصه این است چه اندازه کبوتر باشی....
چ مارک و چ رایحه ای استفاده میکنی گلم من با بوی عود سردرد میشم میخام ایندفعه واسه شمارو امتحان کنم

اینو پیدا کنی عالیه قیمتشنسبت به بقیه عودا گرونتره ولی خوب خیلی راضیم ازش هرکی اومده خونمون ازم پرسیده و رفته خریده

ولی یه مارک دیگه چند روز پیش گرفتم با رایحه وانیل اصلا خوب نبود و سردرد میکرد 

خوشحال میشم از پیج کیک و شیرینی های خونگیم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

كالسكه بچه و روروئكم نظر بدين لطفا

کالسکه که عالیه  پارکی پارساژی جایی خریدبرم خوبه

روروئک گفتن ممنوعه من نگرفتم امادخترم اذیت کرد مجبور شدم گرفتم اصلا توش ننشست .پولم هدر شد.اما زمان پسرم اون کامل نشست و استفاده شد.

کریرم عالیه هم برای دخترم هم پسرم تا چندماه بجای صندلی ماشین استفاده کردم بعدهم ک صندلی گرفتم براشون

❤️بگذار مهربانی خاصیت توباشد❤️

چن تا از لباسای دخترم مارک نینی سان راضی بودم😊

واسه حل گره های زندگیم یه صلوات میفرستین .اللهم صل علی محمد وآل محمد وقتی تو امضاتون میزنین صلوات من میفرستم براتون فقط حال ندارم اعلام کنم😄❤ من مطمئنم خونه ام سه تا اتاق داره با یه حیاط که توش حوض داره  تابستونا میخوابیم داخلش😍و یه آشپزخونه ی بزرگ و خوشگل من تو اون خونه نفس میکشم وخوشحالم و بچه هام سالم وسلامت بزرگ میشن من مطمئنم خدایا کمکم کن 😍یا نُورُ یا بُرْهانُ، یا مُبینُ یا مُنیرُ، یا رَبِّ اکْفِنی الشُّرُورَ وَ آفَاتِ الدُّهُورِ وَ أَسأَلُکَ النَّجَاهَ یَوْمَ یُنْفَخُ فِی الصُّورِ❤️بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ.❤️  ماشاالله ولا حول و لا قوه الا بالله❤️
من چندماهه بجای استفاده از اسپری ضدعرق و مام از پماد زینک اکسید استفاده میکنم راضیم هم به صرفست هم خ ...

وای نه اینکارو نکن . زینک اکساید تمام منافذ رومیبنده و در دراز مدت خدای نکرده باعث غده میشه 

اینا رو هم بگم کرم ویتامین سی سیگل عالیه پوستو زنده میکنه صابون اسکراب گل سیتو برای پوستای چرب عالیه ..نرم کننده مو سینره خوبه..قبلا همش کرمهای خارجی میگرفتم الان به ایرانیا رو آوردم ابرسان ژوت و فوم شستشوش خوبه کرم پودر ضد چروک سینره خیلی خوبه ..دور چشم اوسرین خوبه 

خودتون چرخ کنید خیلی بهتره این قصابیا معلوم نیست چی قاطی گوشت چرخ میکنن میدن به خورد ملت😐

من قصابی ای که میرم گوشت رو جلو چشم خودم چرخ میکنه خیلی خوبه

زندگی زیباست

برای جهیزیه یخچال و گاز و لباسشویی اسنوا خریدم خیلی خیلی پشیمون شدم. یخچال افتضاح بود وحشتناک صدا میداد سه بار اومد برای تعمیر صداش بهتر شد ولی بازم شبا رو مخ بود. غیر از اون خیلیم بو میداد با اینکه من مدام تمیز میکردم. 

لباسشویی از نظر مصرف آب و تمیزی خوب بود ولی اونم صدا میداد. 

گاز هم بعضی وقتا شعله هاش روشن نمیشد . 

همه فکر کردن بخاطر ارزونی خریدم در صورتی که گرون تر از ال جی و سامسونگ برام تموم شد. جلو خانواده شوهر خجالت کشیدم که همش از اولش تعمیرکار میامد.

كالسكه بچه و روروئكم نظر بدين لطفا

روروئک و کریر خیلی به درد من خورد واقعا 

ولی کالسکه برای من که همه اش با ماشین رفت و امد داریم زیاد کاربرد نداشت بیشتر به درد کسی میخوره که زیاد میره بیرون برای خرید و .....

خوشحال میشم از پیج کیک و شیرینی های خونگیم