2789
عنوان

میخریم😍😍...نمیخریم😷😷

| مشاهده متن کامل بحث + 106186 بازدید | 1852 پست

صابونی نیوا خریدم اشغاله ولی واسه شوهرم مام مایع نیوا رو خریدم عالیه دوس دارم زود مام خودم تموم بشه برم مایع یخرم

من دوتا فرشته ی خیلی ناز دارم خدایا شکرت 😍😍😍😍
درد نداره؟من میخوام بخرم ولی دو دلم. اخه بادوتابچه وقت ارایشگاهرفتن ندارم

عالیه گلم دردش مثل ارایشگاه رفتنه منم چون دوتا بچه دارم خریدم

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

ماشین کهنه شویی برا سیسمونی واقعا عالیه اگ استفاده بشه کریر اصلا  نیس

من کریر واسه دوتا بچم عصای دستم بپدواقعا همه چا میبردم با خخودم خخخخخ

تو لیست جهاز دختر این چندتا مورد به نظر من بدرد نمیخوره هوا پز بخار پز پلوپز چرخ گوشت کلی چیز د ...

چرخ گوشت که لازمه😕من توش گوشت چرخ میکنم...

یا دنبه بخوام آب کنم اول چرخ میکنم.

یا فلافل بخوام درست کنم تو چرخ گوشت نخود چرخ میکنم..

پلوپزم خوبه..توش برنج کته میکنم و راحت مخصوص تو مهمونی هااا.

همسرمهربونم💏چهل سال بعدجلوی آینه موهایم را شانه کنم..👵روسری آبی ام را بپوشم وآرام آرام بروم توی آشپزخانه..نگاهت کنم و بگویم :دیدی گفتم میان ..لبخند بزنی☺بگویی : چقدر قشنگ شدی😍یاد وقت هایی بیفتم که جوان بودم.👩ناراحت شوم که پیر شده ام 👵..زشت شده ام ..و تو باز بگویی با موهای سفید بیشتر دوستت دارم👵و من مثل بیست سالگی هایم ذوق کنم😍سر بزنم به قیمه ای که برای بچه هایمان پخته ام ..🍲بعد تو از نوه ی آخرمان بگویی.بگویی این فسقلی عجیب شبیه تو شده..من برایت چای بریزم.☕بچه هایمان بیایند.مدام بگویم :قند نخور آقا.چایی داغ نخور .. بذار سرد شه..تو لبخند بزنی☺من مثل چهل سال پیش شوم و جلوی بچه هایمان سرم را روی شانه ات بگذارم ..💑نوه هایمان را بغل کنیم .👶دخترهایمان سالاد درست کنند و غذا بیاورند ..پسرها سفره بیاورند و بشقاب بچینند..پسر اولمان بگوید :هیچی دستپخت تو نمی شه مامان..عروسمان خودش را برایش لوس کند و بگوید:پس دستپخت من چی ؟!پسرمان نازش را بکشد😍ما از حال خوششان ذوق کنیم ..زیر گوشت بگویم : مرد زندگی بودن را از خودت یاد گرفته.❤باز هم نگاه های مهربانت.👀و باز هم درد زانوهایم یادم برود ..بچه ها بروند خانه هایشان ..ومن از خوشحالی ده بار بمیرم که چهل سال است تو را دارم ..💏
پوشک مولفیکس مزخرف بود من اصن راضی نبودم شوهرم مغازه داره من تقریبا همه مارکای پوشکو استفاده کردم تن ...

کانفي ايرانيه؟

سلام دوستان نی نی یار زحمت کشید منو ترکوند منم با کاربری جدیدم اومدم چون دلم تنگ شده بود نمیدونستم جواب بعضيارو ندم برگشتم😊😊😊

شامپو ضدشوره اکتیو(عالیه)

پنکگ سوشیا(38تومنه)خیلی طبیعی و خوشگله

درمورد وسایل خونه هم کاری به اون 30درصد کدبانو ها ندارم که از همه چیشون استفاده میکنن ولی 70درصد کسایی که میبینم این وسیله ها رو بیخودی خریدن:

سبزی خورد کن،چرخ چوشت،چرخ خیاطی،سرخ کن،بخار پز،پلوپز،

چیزای کم کاربرد دیگه هم:چای ساز با اون چای بی مزش،بوفه و وسایلاش از ریشه اضافس،با تشکای رختخوابمم خیلی درگیرم اصلا مهمون شب موندنی ندارم چند ساله دارم  این همه رختخوابو بدون کمددیواری تحمل میکنم کاش فقط چندتا پتو بالش داشتم

خدایا شکرت
استارتر تاپیکت رو ذخیره کردم واسه ی عمر زندگی کاربرد داره لااااامصب😂😂😂😂😂

من ی ورق گذاشتم کنارم اونایی ک ب کارم میومدیادداشت کردم توفروشگاه از روش بگیرم

❤️بگذار مهربانی خاصیت توباشد❤️