راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
من یه گوشکوب برقی سه کاره تفال خریدم عملا دیگه خرد کن و همزنمو دیگه جمع کردم کوچیک و کم حجمه خیلی دوستش دارم کلی حلیم عدسی و کشک با هاش درست میکنم کلا سنگ دستمه
اما چیزی که اصا استفاده نداره و پول دادن بهش الکیه بوفه و وسایل داخلشه که البته من بوفمو کوچیک انتخاب کردم.اگه از خودم بود اونم نمیذاشتم
میز ناهار خوریم نخریدم گفتم خونم اجارست شاید خونه ای که خریدیم کوچیک باشه و جا نشه به جای میزه ۸ نفره ۴ نفره خریدم.اینایی که جهیزیه خریدن براش سخته به نظرم میتونن چرخ گوشتم نذارن چون من گوشت چرخ کردمو آماده از سوپر گوشتممون میگیرم
از بند انداز مارک فیلیپس خیلی راضیم.اصلا نخ پاره نمیکنه.پرزی ترین موها رو هم میگیره چند تا مارک دیگ ...
درد نداره؟من میخوام بخرم ولی دو دلم. اخه بادوتابچه وقت ارایشگاهرفتن ندارم
لینکشو پیدا کردم . هورا.ورزش اب کردن شکم :https://www.instagram.com/p/BtT02aBgFgz/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=149hni6pn37m4 شروع ورزش من ، برای آب کردن شکم ... یازدهم دی نود و هفت😊بود .... ولی بخاطر بعضی مشکلات ... متوقف شده😣😣😣چند روز درمیون ورزش میکنم . امیدوارم بتونم👌...رژیم غذایی ندارم . فقط ورزش . اندازه دورشکم در اغاز کار ۸۸ . باید به شصت و هشت برسونم👌من میتونم 😊