2789
عنوان

میخریم😍😍...نمیخریم😷😷

| مشاهده متن کامل بحث + 106186 بازدید | 1852 پست

ضد آفتاب لانسون از خریدش پشیمونم...

توی همین سایت دو سه نفر پیشنهاد دادن خریدمش ولی حیف پول!

بسیار سنگینه روی پوست و بعد از یه مدت پوست پوست‌میشه...

۱۶۰ تومن پول ریختم دور!

....Ever since I lost hope, I live much more happier

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

لوازم خونه سبزی خورد کن  چرخ گوشت  پلو پز  گوشت کوب برقی ب درد نمیخوره اصلااا

من یه گوشکوب برقی سه کاره تفال خریدم عملا دیگه خرد کن و همزنمو دیگه جمع کردم کوچیک و کم حجمه خیلی دوستش دارم کلی حلیم عدسی و کشک با هاش درست میکنم کلا سنگ دستمه 

شامپو تخم مرغی داروگر خیای خوبه ازبچگی مصرف میکنم موهام پرپشت وسالمه شوهرم شامپوخارجی میزنه موهاش ...

واقعا هر چیزی فقط قدیمیش

از موقعی که این شامپوهای مختلف مد شد همه موهاشون داغون شد

از قصد یه چیزی درست میکنن که مو رو نابود کنه بعد میگن بیا اینو‌ بخر واسه موهات تا درست شه

صابون برگردون ها هم خیلی خوب بودن

یادش بخیر بچگیام فقط ازونا استفاده میکردم 

هر كس مرا برنجاند خدا را رنجانده است  
من یه شومل گرفتم اوایل ازش راضی بودم ولی بعد دیدم نه به درد نمیخوره  اسم مارک دیگش بهتر بوده&n ...

سومل چیه گلم

من دوتا فرشته ی خیلی ناز دارم خدایا شکرت 😍😍😍😍

من همه ی چیزایی که خریدم مورد استفاده بوده

اما چیزی که اصا استفاده نداره و پول دادن بهش الکیه بوفه و وسایل داخلشه که البته من بوفمو کوچیک انتخاب کردم.اگه از خودم بود اونم نمیذاشتم 

میز ناهار خوریم نخریدم گفتم خونم اجارست شاید خونه ای که خریدیم کوچیک باشه و جا نشه به جای میزه ۸ نفره ۴ نفره خریدم.اینایی که جهیزیه خریدن براش سخته به نظرم میتونن چرخ گوشتم نذارن چون من گوشت چرخ کردمو آماده از سوپر گوشتممون میگیرم

از بند انداز مارک فیلیپس خیلی راضیم.اصلا نخ پاره نمیکنه.پرزی ترین موها رو هم میگیره چند تا مارک دیگ ...

درد نداره؟من میخوام بخرم ولی دو دلم. اخه بادوتابچه وقت ارایشگاهرفتن ندارم

لینکشو پیدا کردم . هورا.ورزش اب کردن شکم :https://www.instagram.com/p/BtT02aBgFgz/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=149hni6pn37m4  شروع ورزش من ، برای آب کردن شکم ... یازدهم دی نود و هفت😊بود .... ولی بخاطر بعضی مشکلات ... متوقف شده😣😣😣چند روز درمیون ورزش میکنم . امیدوارم بتونم👌...رژیم غذایی ندارم . فقط ورزش . اندازه دورشکم در اغاز کار ۸۸ . باید به شصت و هشت برسونم👌من میتونم 😊