2789
عنوان

میخریم😍😍...نمیخریم😷😷

| مشاهده متن کامل بحث + 106185 بازدید | 1852 پست

تو وسایل خونه هم بی نهایییت از پارس خزر راضی هستیم با اینکه من هنوز عقدم و خونه خودم نرفتم اما میبینم که خواهرم هنوز جاروبرقی پارس خزر داره از جهیزیه اش و هنوز استفاده میکنه  و چه کیفیتی داره..جانم محصول وطنی.. منم جاروبرقیمو پارس خزر گرفتم امیدوارم خوب کار کنه

از اینکه سماور,چرخ گوشت و چرخ خیاطی به زور پدرم تو جهیزیه ام گرفتم پشیمونم به نظرم اصلا کاربرد نداره

از ملافه اردکان یزد بسی راضی ام از دوران خوابگاه که لحاف گرفتم یکسره در حال استفاده ام و دارم میشورمش و رنگ و کیفیتش تکون نخورده...11 سال از زمان خریدش میگذره..امیدوارم جنساش الانم همون کیفیت رو داشته باشه

به زندگیم خوش اومدی....
برای فرش نمیخوام موکتمون رنگش کرمه تقریبا آب سبزی رفته بهش دوبار شامپو فرش کشیدم نرف بنظرت چیکارکنم؟

اسپره ی فرش بخریدبزنیدوبادستمال پاک کنید خیلی خوبه

خوشبختی یعنی اینکه قلب مادرت بتپدوسایه ی پدرت بالای سرت باشد

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

ضد افتابت رنگیه؟  پوشش دهی خوبی داره؟

بله من رنگ بژ طبیعی گرفتم...به تمام معنا عالیه....واقعا راضی ام ..اینقدر پوستم خوشرنگ و یکدست میشه انگار ی میکاپ مفصل کردم رو صورتم

به زندگیم خوش اومدی....
ضد آفتاب های الارو؛ هیدرودرم؛ بیودرما؛،و.. استفاده کردم وزیاادر راضی نبودم.  اما jute جدیدا حد ...

منم به تجویز دکترم گرفتم واقعا محشره..خدا کنه همینجوری بمونه..قیمتشم مناسبه خدایی

به زندگیم خوش اومدی....

خانوما من ریمل اپکس صورتی میزنم فوق العاده هست و انگار مژه های خودته بلند شده!  هیچ سنگین و دون دون نیست، فقط سفارش دادم اینترنتی، تو بازار گیرم ناومد

ضدافتاب ژیلا برا روزانم عالی بوده ولی دیدم بچه ها میگن jute خوبه شاید امتحانش کنم 

یه ضد آفتاب لانسون دارم فوق العاده که رنگیه و پوشش دهی عالی داره بعضی وقتا بجا کرم پودر میزنمش ولی خیلی گرونه 

جواب احمق ها رو نمیدم 😂

از سوسک کش امحا فوق العاده راضیم چون در عرض دوهفته نسلشون رو نابود کرد و راحت شدم.خدا خیری به سازندش بده

امضا ندارم.انگشت هم نمیزنم چون از لک جوهر روی انگشتم بدم میاد🌚

خوشخواب رویا حرف نداره 

۶ سال پیش برای تختمون گرفتیم اخ نگفته 

ولی در عوض رویال مزخرفه بعد دو سه سال کلا میخوابه و اون استحکام قبل و نداره 

خوشحال میشم از پیج کیک و شیرینی های خونگیم 

تو وسایل خونه هم بی نهایییت از پارس خزر راضی هستیم با اینکه من هنوز عقدم و خونه خودم نرفتم اما میبین ...

چرخ خیاطی ک خیییلی لازمه

زمستان است دیگر...دل زمین به برف گرم است دل من به تو💕💕💕
من عود میگیرم چند دقیقه روشن میکنم تا چند روز بوی خوب میده  همه رایحه هاشم هست توبازار  ...

چ مارک و چ رایحه ای استفاده میکنی گلم من با بوی عود سردرد میشم میخام ایندفعه واسه شمارو امتحان کنم

زمستان است دیگر...دل زمین به برف گرم است دل من به تو💕💕💕
مارک خاکستر این بزرگاش چهار لیتری نیست 2700 سی سیه. گرونه ولی چون علیظه به صرفه س

نمیدونم گلم من نگاه نکردم چند لیتره فقط دیدم بزرگه

من دوتا فرشته ی خیلی ناز دارم خدایا شکرت 😍😍😍😍