2789
عنوان

میخریم😍😍...نمیخریم😷😷

| مشاهده متن کامل بحث + 106185 بازدید | 1852 پست
من میخواستم گوشکوب برقی بوش بخرم خیلیییییم واجب بود که همونروز بخرم اما چون پیدا نکردم مجبور شدم پار ...

منم اکثر وسایل برقی جهیزیه مو پارس خزر خریدم

به بعضیام باید گفت : خودمون عَن‌یم 💩، واسه کیا اینا چُس میکنن خودشونو؟!😏🤔😄      

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

تو لیست جهاز دختر این چندتا مورد به نظر من بدرد نمیخوره هوا پز بخار پز پلوپز چرخ گوشت کلی چیز د ...

خخخخخ من هیچکدوم از اینا رو نخریدم 

تازه سبزی خردکن هم نگرفته بودم دختر عمم بهم کادو داد😍☺

به بعضیام باید گفت : خودمون عَن‌یم 💩، واسه کیا اینا چُس میکنن خودشونو؟!😏🤔😄      

این پیج  یه دکتر پوست تو اینستاست

خیلی محصولات خوبی برای پوست میگه

ولی خب قیمتهاش یخورده بالاست

🙏🏻😘نی نی سایت جایی برای خالی کردن عقده هاتون وفحش های تودلتون مونده نیست،اینجا به هم کمک کنید نه تخریب😘

تاپیک عالی بود ...به روز رسانی کنید هردفعه.

من فعلا چیزی به ذهنم نمیرسه خوشگلا...ولی هر چی گفتید خوب بود ...  

یا حضرت ابوالفضل...به خدا بگو چیزایی که میخوام ...جیگر گوشه ی بابا...به سلامت بیا بغلم بشو همدم تنهایی بابا مامان ...بابا چشم انتظارته عزیزه دلکم...پسری یا دختر ...اگه پسر باشی میشی رفیق شفیق تنهایی بابا ...اگه دختری میشی همدم من ...خدایا سالم باشه ،صالح باشه ،هر چی باشه ...نذر امام رضا میکنم که به سلامت بیاد به آغوشم...همین،ماشالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم

از کرم ضد آفتاب jute بی نهااااااااایت راضی ام بهترین تجویز دکترم بود که هم خوشرنگه رو صورتم میشینه هم بسیار بسیار سبکه انگار هیچی نزدم...عالیه ضمنا جایگزین کرم پودر شده و کلی به صرفه اس واسم و اینکه ی محصول ایرانی هم هست!

از خط چشم پاریس راضی ام..یکه تاززززه

از بوت های بلندم که پارسال 500تومن خریدم و به حرف فروشنده اعتماد کردم واقعا راضی ام..درست مثل روز اولشه..

از مایع ظرفشویی خاکستر واقعا راضی ام...ی محصول عالی از محصولات دکتر عبیدی

از سایه ابرو خیلی بیشتر از مداد ابروی گرون قیمت راضی ام چون ریشه ابروهامو تحریک به ریزش نمیکنه

از مرطوب کننده های مدیلین و درما لیفت که هر دو ایرانی هستند و دکترم تجویز کرد هم بسیار راضی ام کلا عالیه

از ادکلن ولنتینوی هدیه همسر هم بسی راضی ام که واقعااااا ماندگاری بالایی داره اما الان خیلی گرون شده و دیگه نمیتونیم بخریم

به زندگیم خوش اومدی....
تو لیست جهاز دختر این چندتا مورد به نظر من بدرد نمیخوره هوا پز بخار پز پلوپز چرخ گوشت کلی چیز د ...

پلوپز خیلی

کارایی داره که

دنیات پره احساسه  اما واسه من جا نیست    صد بار منو میبینی       اما حسه پیدا نیست   

ضد آفتاب های الارو؛ هیدرودرم؛ بیودرما؛،و.. استفاده کردم وزیاادر راضی نبودم. 

اما jute جدیدا حدود دوماه خریدم عالیه ماشاءالله. راضی ام.فوق العاده سبک وطبیعی ومیشه.جای کرم آرایش روزانه.استفاده کرد.