2789
عنوان

میخریم😍😍...نمیخریم😷😷

| مشاهده متن کامل بحث + 106185 بازدید | 1852 پست
از رژلب های مارال خیلی راضیم.ایرانیه و قیمتش مناسبه من لبم خیلی حساسه ولی با این رژلب اصلا پوست پوس ...

آی گفتیییی. تصادفا من یه بنفششو گرفتم انقدددددد باکیفیته و دوام  داره که حد نداره!!!!!!!! لب خشک و داغونه منو میکنه دنبه😆 

👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

من چندماهه بجای استفاده از اسپری ضدعرق و مام از پماد زینک اکسید استفاده میکنم راضیم هم به صرفست هم خ ...

من یه زمانی مرتب مام میزدم خیلی خوب بود اصلا عرق نمیکردم تابستونا اما شنیدم الزایمر میاره چون آلومنیوم بکار رفته توش دیگه کم کردم مصرفمو البته صابونیا آلومنیوم دارن بقیه نه

لباسامو اکثرا میگردم از حراج خورده ها میگیرم تابستون پالتو میگیرم زمستون لباس نازک کفش اینام ببینم آف خودده حتا لازم نداشته باشم میگیرم الان چن مدته اصلا خرید نکردم همون قبلیای نو میپوشم

اوووو ب نظرم بصرفه نيس ك  من با ٢٢/٥٠٠ ٢١گيگ ميخرم عاليه  ٧گيگ روزانه  ١٤گيگ شبان ...

شبانه چطور میشه استفاده کرد باید فعالش کرد با یه کد؟

چون من هرچی شب استفاده میکنم از حجمم کم میشه همراه اوله

از کرم جی خیلی خیلی راضیم.باور کنید از صدتا کرم گرون خارجی واسه دست بهتره یه مدت کوتاه که استفاده ک ...

هم جي هم ساج عاليه ساج برا پا 

ظاهر زندگي ديگران را با باطن زندگي خودت مقايسه نكن🤗كاش بعضيا به جاي فرزند اوري فرزند پروري را بياموزند😒

بچه ها و استاتر گل میشه بگید چه چیزی به بدنم بزنم سفیدیش برگرده دیشب نگاه با سنم کردم رنگش حالت پریده اس میشه کمکم کنید.کرمی شامپویی صابونی.هرچی هست که مطمعنن رنگ پوستمو سفید میکنه بگید خواهشن.

نفسم به نفست بنده

كرم پاي جي و ساج عاليه 

مايع دورتو خوب بوده

كرم ابرسان شون عاليه

ريمل ابرو فشن 

ريمل اسنس اصل

پنير لبنه پگاه

موم پروين

خط چشم پاريس

گاز پاكن سيف

ظاهر زندگي ديگران را با باطن زندگي خودت مقايسه نكن🤗كاش بعضيا به جاي فرزند اوري فرزند پروري را بياموزند😒