2821
2789
عنوان

میخریم😍😍...نمیخریم😷😷

| مشاهده متن کامل بحث + 106185 بازدید | 1852 پست
شامپو نیوا مخصوص موهای آسیب دیده هم خیلی خوبه من موهام کاملا سوخته بود ولی با این شامپو حداقل قابل ت ...

یه چرخ خیاطی خوب معرفی میکنید؟

آمین شود هرآنچه میپنداری🙂

خانماااااااااااااااااا

بگین ببینم از ماشین لباسشویی خشک کن راضی هستین .. چند کیلویی خوبه ؟!چه مارکی .

اطرافیان من همشون ناراضی ان میگن یه مدت خوب بوده بعدش دیگه حتی یقه لباس هارو هم تمیز نمیکنه

خداجونم بابت هدیه قشنگ و شیرینت شکر ...الهی نصیب دوستانم بشه                                                                                                       همه منتظرا مامان میشن مطمئنم👇👇👇👇 معجزات خدای مهربون جهت بارداری 😍 اگه با معجزه خدا مامان شدی بیا اینجا تعریف کن و به چند نفر امیدواری بده

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

از بند انداز مارک فیلیپس خیلی راضیم.اصلا نخ پاره نمیکنه.پرزی ترین موها رو هم میگیره چند تا مارک دیگ ...

سلام گلم.عزیزم من میخواستم بند انداز بخرم دوستام میگن نخر بندش میپره چشتو کور میکنه منم دیگه نخریدم.میخوام بدونم آیا واقعا همچین چیزی ممکنه؟؟یا خیر برم همین مارک شمارو بخرم.بدجور منو ترسوندن

نفسم به نفست بنده

الان دیگه قیمت همه چی بالاست مهمونیا قبلا برا لباس کوتاه جوراب یا ساپورت نازک میپوشیدم الان شده حداقل ۳۰ دیگه بدون جوراب میرم قشنگ راحتم هست هر دفعه پول جوراب نمیدم لباسای قبلیمو نگینی چیزی اضافه میکنم نو میشه بازم میپوشمشون بچه ها حتا با یه دسمال گردن و دستبند دستساز خودتون یا ست گوشواره گردنبند خوشگل مصنوعی میشه تیپ خوشگل و خوب زد با کمترین هزینه از اینستا خیلی ایده میگیرم چه لباس چه غذا

قصدم دارم دیگه پول واسه بلور اینا زیاد ندم چیه اخه اخرشدمیمونه از مد میوفته مجبوریم دم دستی استفاده کنیم

کلا پول دستتون اومد طلا بدون اجرت بگیرید پول الکی واسه ظروف دکوری شکستنی ندید آی دم بختا با شمام😉

اهان این چند کاره های غذاسازم ضعیفن من که پشیمونم از خریدش ابمیوه گیری مخلوط کنش ضعیف بود مجبور شدم دوباره یکی جدا بخرم

پول واسه فرش ماشینی ندید دستباف هم با دوومه هم واسه سلامتی خوبه هم سرمایه هستش