2821
2789
عنوان

میخریم😍😍...نمیخریم😷😷

| مشاهده متن کامل بحث + 106185 بازدید | 1852 پست

من ازچرخ خیاطی مارک برادر راضیم 

لپ تاپ مارک لنووراضیم 

ازپمادزینک راضی نیسم وقتی ی روزروبدن میمون خیلی بوی بدی میده 

کرم دوسه راضیم 

ریمل نیتروراضی نیسم 

ازبندانداز راضیم 

سشوار با۹ سری مختلف مارک پرسنلی راضیم 

ای ک مراخوانده ای راه نشانم بده❤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

از بند انداز مارک فیلیپس خیلی راضیم.اصلا نخ پاره نمیکنه.پرزی ترین موها رو هم میگیره چند تا مارک دیگ ...

منم ازاپیلیدی مارک براوون خیییییلی راضیم سه ساله دارم.

زنی را میشناسم من،که در یک گوشه ی خانه،میان شستن و پختن،درون اشپزخانه،سرود عشق میخواند…نگاهش ساده و تنهاست،صدایش خسته و محزون،امیدش در ته فرداست………زنی هم زیر لب گوید گریزانم از این خانه،ولی از خود چنین پرسد:چه کس موهای طفلم را پس از من میزند شانه؟……زنی با تار تنهایی لباس تور میبافد،زنی در کنج تاریکی نماز نور میخواند………زنی را میشناسم من که میمیرد ز یک تحقیر ،ولی آواز میخواند که این است بازی تقدیر……زنی با فقر می سازد،زنی با اشک میخوابد،زنی با حسرت و حیرت گناهش را نمیداند…زنی واریس پایش را زنی درد نهانش را، ز مردم میکند مخفی ،که یکباره نگویندش چه بدبختی،چه بدبختی……زنی را میشناسم من که شعرش بوی غم دارد،ولی میخندد و گوید که دنیا پیچ و خم دارد…                                تقدیم به بانوان سرزمینم که هرکدام در پس لبخندشان،غمی پنهان دارند…به امید روزی که تمام زنان و دختران این مرز و بوم شاد و آزاد باشند😔
از رژلب های مارال خیلی راضیم.ایرانیه و قیمتش مناسبه من لبم خیلی حساسه ولی با این رژلب اصلا پوست پوس ...

شماره چندش قشنگ تره من یدونه گرفتم کیفیتش عالیه اما رنگ و کمرنگ انتخاب کردم مثل روح میشم میزنم

لطفا فقط یه صلوات برای سلامتی اقا امام زمان💕 

منو لایک کنید دوستان 

خداجونم بابت هدیه قشنگ و شیرینت شکر ...الهی نصیب دوستانم بشه                                                                                                       همه منتظرا مامان میشن مطمئنم👇👇👇👇 معجزات خدای مهربون جهت بارداری 😍 اگه با معجزه خدا مامان شدی بیا اینجا تعریف کن و به چند نفر امیدواری بده
من توستر م رو خیلی دوسدارم و ازش کلی کار میکشم😍 مارک معمولی هست ازین ارزونا

من دارم فقط یکی دوبار توش کیک پختم و مرغ سوخاری کردم دیگه چیکار میکنی باهاش که ازش کار میکشی😕😕😕

خداجونم بابت هدیه قشنگ و شیرینت شکر ...الهی نصیب دوستانم بشه                                                                                                       همه منتظرا مامان میشن مطمئنم👇👇👇👇 معجزات خدای مهربون جهت بارداری 😍 اگه با معجزه خدا مامان شدی بیا اینجا تعریف کن و به چند نفر امیدواری بده
میخواید سینک و ظروفتون برق بزنه؟ مایع ظرفشویی دامستوس استفاده کنین. مث وایتکس هم بدبو نیس

شبیه تبلیغات تو تلوزیون گفتی 😂😂😂

چرخ گوشت؟؟ من کلی استفاده میکنم همینطور پلوپز چرا به درد نمیخوره؟؟

من خودم دارم استفاده نمیکنم چون  قیمت گوشت یه کاری باهامون کرد که جمهوری اسلامی سال 57 با سفارت آمریکا کرد ..یه ذره گوشت چرخ کنی دوساعت وسیله هاشو بشوری و تمیزش کنی 😆😆