2777
2789
عنوان

میخریم😍😍...نمیخریم😷😷

| مشاهده متن کامل بحث + 106235 بازدید | 1852 پست
[QUOTE=77520341]منم همینو دارم خیلی خیلی ازش راضیم اندازشم همینه تقریبا روزی دوبار ازش ازش استفاده م ...

کف و دیواره پلوپز رو چرب میکنم و میزارم خوب داغ بشه بعد مواد کیک رومیریزم توش و روی درجه دومی یعنی ته دیگ کمرنگ میزارم و درب پلوپز رو بدون دمکنی میزارم تا تایمش تموم بشه

🧘‍♂️گروه آبی🧘‍♂️وزن شروع ۷۱و۸۰۰💙   وزن فعلی۶۷و۵۰۰ 💙 هدف بعدی۶۵💙  هدف آخر۶۲ ❤ 💙 تاریخ شروع رژیم ۱۴۰۱/۹/۱۵ 🧘‍♂️❣️🧘‍♂️🧘‍♂️  

ما میز ناهارخوری هشت نفره , ست با مبلامون خریدیم ولی چون مستاجریم و بخاطر این میزه مجبور بودیم خونه هایی که پذیرایی بزرگ داشتن انتخاب کنیم, خیلی دردسر کشیدیم و خونه های متراژ بالا رهنشونم بالا بود نهایتا میزی رو که ۵ تومن خریده بودیم یه تومن فروختیم اونم با هزار دردسر چون هیچکس میز بزرگ نمیخواست در حالی که نو بود. تازه سمساری میگفت ۴۰۰. حالا یه میز ۴ نفره جمع و جور داریم و خیلی راضیم.

ماشین ظرفشویی ۱۴ نفره بوش با برنامه صبحانه شوری که نیم ساعته و قابلیت شستشوی یک دوم ظرفیت ماشین داریم که بینهایت راضیم. از ساندویچ ساز هم برا آماده کردن لقمه که دخترم ببره مدرسه خیلی استفاده میکنم, پنیر و گردو, سیب زمینی و پنیر پیتزا, ژامبون خلاصه خیلی چیزا میزارم توش و اسنک میشه و بردنش و خوردنش توو مدرسه برا دخترم راحته. مارک کنوود. 

تو با خدای خود انداز کار و دل خوش دار...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من به تشویق دوستم توستر خریدم ولی الان مدتهاست که توو کابینته, دوستم میگفت نون سنگک رو برش میزنه و تووش تست میکنه و یا همون نون تست رو میزاره تست میشه, ما فقط چند روز اول که ذوقش رو داشتیم استفاده کردیم دیگه نه, مصرفمونم بیشتر نون لواشه.

تو با خدای خود انداز کار و دل خوش دار...
ماخانوادگی ازلوسیون بچه فیروزبه عنوان مرطوبکننده صورت استفاده میکنیم عالیه هم قیمتش مناسب هم ابرسانی ...

ممنون عزیزم❤

لوسیون فیروز همون صورتی رنگه؟

من به عنوان شیر پاک کن میزنم

چشم از پنجره بردار..‌.منجی در آینه است☇☇
خانمها اگه قابلمه گرانيتي خوب و محلول پاك كننده چشم هم ميشناسيد معرفي كنيد ممنون ميشم من دوفاز نيوآ ...

اگه محلول دوفازی ارزون میخوای هیدرودرم بگیر

چشم از پنجره بردار..‌.منجی در آینه است☇☇
بهترین ضد آفتاب حالت درمانی هم داره=دِرمِدِ بهترین کرمها=لورابیامونت فرانسه ضد چروک هاش معجزه می کن ...

سلام من ضد پیری شب لورابیامونت رو تهیه کردم شما میدونید در تاریکی باید زد یا غروب به بعد میشه؟

نه نه سونیا

سلام دوستم.سونیا نخر...اصصصصلا...من لباسشوییشو   دارم مفتم نمیرزه.نه برنامه هاش کاربردین نه تمیز میشوره.صدا هم داره لرزش هم داره.کلا پولتو میریزی دور.اصلا انگار نه انگار لباس شستی.هیچی.همه ی پودر ها رو هم امتحان کردم درست نشده.حتی ازین پودرای جرم گیر هم ریختم درست نشده

خانما رنگ موی ایرانی با قیمت مناسب چی خوبه؟

سعی نکن متفاوت باشی                                        فقط خوب باش                                                    این روزها خوب بودن به اندازه کافی متفاوت است

گوشت كوب برقي دارم عاليه سوپ درست ميكنم اماده كه شد با همين نرمش ميكنم خيلم خوشمزه ميشه

سشوار فيليپس دارم راضيم

دستمال كاغذي فقط تنو

سرهمي جواربي برابچم گوفتم اصلا بدرد نخورد فقط سرهمي شورتي عشقه زير لباساش ميپوشونم برا زمستون تابستون هم تنهايي ميپوشونم 

موكن بروان عاليه

فرگازي خونگي كارش عاليه 

خانما یه مارک مایع دستشویی بگید که عطری باسه ..یعنی بوش رو دست بمونه ..بووووی خووووبااااا

مایع دستشویی فقط اوه استفاده میکنم به هیچ عنوان پوستمو خشک نمیکنه

اینو استاتر گفته صفحه5

من خودم استفاده نمیکنم فقط صابون