2777
2789
عنوان

میخریم😍😍...نمیخریم😷😷

| مشاهده متن کامل بحث + 106235 بازدید | 1852 پست

کرم جی چون تا حالا استفاده نکردم نمیدونم چجوریه

ولی کرم مرطوب کننده اقاقیا رو از عطاری خریدم به سفارش بچه‌های همین جا. خیلی خوب بود. 

یار با ماست چه حاجت که زیادت طلبيم        دولت صحبت آن مونس جان،  ما را بس

از بند انداز مارک فیلیپس خیلی راضیم.اصلا نخ پاره نمیکنه.پرزی ترین موها رو هم میگیره چند تا مارک دیگ ...

الساجان شما بودی سشوار چرخشی بابلیس داشتی و ازش رازی بودی؟

منم میخواستم بخرم ولی خیلی مدلا هست انگار.. مال شما کدوم مدله و قیمت الانشم میدونی چنده؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بچه ها تاید چی بخرم این سری؟ قبلا سافتلن طلایی میزدم راضی بودم اما ی مدت پرسیل گرفتم بد نبود این سر ...

اگه پیدا کنی تورسیل عالیه، ترکه

توى اين مملكت  بخل و حسادت و تنگ نظرى  شغل دوم اكثر مردمه...!عزت اله انتظامى /ديالوگ ماندگار /خانه اى روى آب
همچنين از خريد روغن كرچك براى نرم كردن موهاى وز و خشكم

چه جوری استفاده کردی

همیشه فکر می‌کردم بدترین چیز توی زندگی اینه که تنها باشی. ولی حالا فهمیدم که بدترین چیز توی زندگی بودن با آدم‌هائیه که باعث می‌شن احساس تنهایی کنی.

بعد حموم ازش یک کم به موهام میزنم. چون روغن سنگین و غلیظیه لازم نیست زیاد بزنی. برای من خیلی خوب جواب داده. از روغن بادوم و روغن نارگیل بهتره برای من. موها رو یه حالت نرم طبیعی می کنه. ولی اون دو تای دیگه اینجوری نبودن. موهام براق میشدن ولی بازم تو هوا وامیستادن.

واسه لوازم بهداشتی بچه از مارک فیروز بگیرید عالیه‌.حتی من خیلی از محصولاتشو برای خودم استفاده میکنم ...

ماخانوادگی ازلوسیون بچه فیروزبه عنوان مرطوبکننده صورت استفاده میکنیم عالیه هم قیمتش مناسب هم ابرسانی میکنه برای هم مدل پوستم خوبه خارجی جانسون خوبه.

مثل همیشه تایپیکات عالیه    

کرم جی چون تا حالا استفاده نکردم نمیدونم چجوریه ولی کرم مرطوب کننده اقاقیا رو از عطاری خریدم به سفا ...

شما به صورتم میزنی اقاقیا رومن فقط به دستم میزنم عالیه عاشقشم2ساله استفاده میکنم سریع جذب میشه چربم نیست.