2777
2789
عنوان

میخریم😍😍...نمیخریم😷😷

| مشاهده متن کامل بحث + 106235 بازدید | 1852 پست
من اکثرا برنجمو آبکش میکنم. دمی هام خوب درمیان چون زیاد درس نکردم.‌ یه راهکار میدی بتونم توش یرنجو خ ...

عزیزم انقدر برنج خودش خوب در میادکه اصلا راهکاری لازم نداره برنجو بریز داخلش و نمک و روغن هم بریز من گزینه کیک رو میزنم که ته دیگ زیاد نگیره و ۵۰ دقیه طول میکشه و من کا رهای دیگمو انجام میدم یا میزو میچنم خودش میره رو گزیته گرم نگه داشتن که البته من تا سوت میزنه غذا رو سرو میکنم 

فقط یه چیزی اگه میخوای دون در بیاد مثلا سه لیوان برنج بوده شما سه و نیم اب بریز یعنی نیم لیوان بیشتر ولی اگر نرمتر میخوای ۴ لیوان یعنی یه لیوان بیشتر 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مثلا طالبی یخ زده ک یکم یخش باز شده میریزم بهم اسموتی تحویل میده کیک مرغ میخام درست کنم گردو. جعفری ...

Mersi azizam

فبای آلاء ربکما تکذبان  پس کدامیک از نعمت های پروردگارتان را انکار می کنید؟سوره الرحمن۲۲ آبان ۹۸«از رحمت خدا نا امید نشوید؛ زیرا جز کافران کسی از رحمت خدا نا امید نیست.»سوره یوسف آیه ۸۷
کرم ویتامین سی و روشن کننده و جوان کننده ی سی گل. من چندماهه استفاده میکنم خیلی راضیم. پوستمو صاف و ...

خانوم گل،این کرمه برا پوستای خشکم خوبه؟؟؟عکسشو میشه بزاری ببینم🙇😿

{یه جاهایی اِشتباه کَردی چون بَرات لازِم بود،یه روزایی اِعتِماد کَردی و ضَربه خوردی🥲🩹چون بایَد دَرس میگِرفتی، یه موقع هایی به رَوابِط سَمّی و نامُناسِب وارِد شُدی و دِلِت شِکَست💔 چون نِیاز به تَجربه داشتی...ولی نَبایَد خودِتو به خاطِرش سَرزنِش کنی😚؛چون تَمامِ اِشتِباهاتِت بَخشی اَز مَراحِل رُشد تو بوده🌱، مَراحِلی که بایَد اَزشون عُبور کُنی🚶‍♀️👣تا شَخصیّتِت رُشد کنه و به کَسی که میخوای وَ واقِعا بایَد باشی تَبدیل بِشی💫🪄.پَس لُطفا خودِتو سَرزنِش نَکُن چون تو با اِشتباهاتِت تَعریف نَمیشی و تَمامِ این مَسیر بَخشی از مَراحِل رُشد و تَکامل توعه تا خودِتو بِشناسی و بِدونی اَز زِندگیت چی میخوای😊...پَس سَخت نَگیر رَفیق🤝،قَدرِ خودت و لَحظاتِ زیبایِ زندِگی رو بِدون و اَزش لِذّت بِبَر...♥️}

السا من کرم جی گرفتم

برو دعا کن مفید باشه برام

وگرنه تاپیک رو سرت خراب میکنم😂

اوووووف چقدر بو میده این دختر😖بوی ابلیمو میده لامصب

دیشب زدم موقع خواب،بوش داشت خفه م میکرد،دستام رو بردم ریر پتو بازم بوش میومد،همون جا گفتم خدا بگم چی کارت کنه السا😂

پسرم ۳سالشه صبح میگه مامان از این کرم جدیدت یه ذره برام بزن،زدم میگه مامان این چرا بوی دلستر میده😂😂😂

تو روحت دختر😂😂😂😂😂😂

من با چشم خودم دیدم هر کس هر کسی رو قضاوت کرد، با گذشت زمان بدتر از اون شد، اینو اینجا نوشتم یادم بمونه کسی رو سرزنش نکنم🤐

یه خانومی کرم مرطوب کننده بی بو خواسته بود،نمیدونم کدوم صفحه بود که ریپلای کنم،امیدوارم دنبال کنه تاپیک رو

عزیزم کرم اوسرین بخر،حرف نداره،اصلا هم بو نمیده

من که خیلی راضی م ازش،فقط نمیدونم چرا گول السا رو خوردم رفتم جی خریدم،باید پولم رو از حلقومش بکشم بیرون😂😂😂😂

من با چشم خودم دیدم هر کس هر کسی رو قضاوت کرد، با گذشت زمان بدتر از اون شد، اینو اینجا نوشتم یادم بمونه کسی رو سرزنش نکنم🤐
السا من کرم جی گرفتم برو دعا کن مفید باشه برام وگرنه تاپیک رو سرت خراب میکنم😂 اوووووف چقدر بو می ...

😂😂😂😂😂😂😂

اتفاقا میخواستم بنویسم تنها عیبش اینه که بوش خیلی بده نمیدونم چرا یادم رفت😄

ولی مطمئن باش اونقد خوبه که میرزه بوشو تحمل کنی

چشم از پنجره بردار..‌.منجی در آینه است☇☇
یه خانومی کرم مرطوب کننده بی بو خواسته بود،نمیدونم کدوم صفحه بود که ریپلای کنم،امیدوارم دنبال کنه تا ...

چند وقت دیگه که دستات خوشگل شد میای دعام میکنی😉😉

اگه دیدی بوشو تحمل نمیتونی بکنی بزن به پات

چشم از پنجره بردار..‌.منجی در آینه است☇☇

از خرید لباس های مارکهای هپی لند، پیانو و اس ام پی برای بچه ها راضیم. با اینکه همشون ایرانی هستند بسیار با کیفیت و با دوام هستند.

یار با ماست چه حاجت که زیادت طلبيم        دولت صحبت آن مونس جان،  ما را بس

یه خانومی کرم مرطوب کننده بی بو خواسته بود،نمیدونم کدوم صفحه بود که ریپلای کنم،امیدوارم دنبال کنه تا ...

جی قدیمیه وخیلی عااالی البته من اخرین بار نزدیک 10 سال پیش استفاده کردم بوش زیاد نبود الان که گفتی بوش تو سرم پیچید سردرد گرفتم بدم اومد ازش چون میخواستم برم بخرم بازم بعد 10 سال

همه دنیا بخواد و تو بگی نه....نخواد و تو بگی آره تمومه...همین که اول و آخر تو هستی....به محتاج تو محتاجی حرومه ❤