2777
2789
عنوان

میخریم😍😍...نمیخریم😷😷

| مشاهده متن کامل بحث + 106241 بازدید | 1852 پست

دوستان داخل یخچال رو چجوری مرتب نگه می دارید

یخچال من همیشه شلوغ

اینم بگم وسایل و خوراکی های اضافه نمی ذارم توش...اما باز هم نمی تونم مرتب بچینم😓

فضای مجازی و فضای واقعی به من نشون که   هر تحصیل کرده ای باشخصیت و باشعور نیست 👌👌👌

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

از بند انداز مارک فیلیپس خیلی راضیم.اصلا نخ پاره نمیکنه.پرزی ترین موها رو هم میگیره چند تا مارک دیگ ...

قیمتش چنده؟من خیلی به یک بندانداز احتیاج دارم

خدایا شکرت که همیشه تو سختیا کمکم کردی و تنهام نذاشتی  

منم از چرخ خیاطی ژانومه مدل ۸۰۱خیلیییییی راضیم ماشالا مثل یه چرخ صنعتی کار میکنه

از چرخ گوشت پارس خزرم راضیم 

از دستگاه فر نانسی هم راضیم موهارو خیلی خوشگل فر میکنه

از خط چشم گاش هم راضیم

محلول دوفاز آبی برای گره مو بعداز حمام عالیه

شامپو مخصوص بانوان کلیر هم عالیه واقعا 

دوستان داخل یخچال رو چجوری مرتب نگه می دارید یخچال من همیشه شلوغ اینم بگم وسایل و خوراکی های اضافه ...

ببین من اینطوری چیدم..طبقه بالا رو فقط بطری ها رو.میزارم مثل بطری نوشابه یا دوغ ..و.کوچیکترش کردم بعنی طبقه رو بردم بالاتر..طبقه دوم چیزای مثل مربا و ترشی و.شیشه های سس..و.گاهی پنیر و.سبد تخم مرغها..طبقه بعدی بزرگتر ..ظرفای ماست و چیزای که عرضشون بیشتر و جاگیرتر ...طبقه اخرچیزای دیگه مثل بشقاب باقیمانده غذا یا باقیمانده میوه ...یک طوری بچین که راحت به همه جیز دسترسی داشته باشی 

دوست داشتی خواهرم برای خونه دار شدنم یک صلوات بفرس.🌺فرستادی بهم بگو.تا منم دوتا برای حاجت شما بفرستم.🌺.اللهم صلی علی محمد و آل محمد و.عجل فرجهم🌹🌹🌹
ببین من اینطوری چیدم..طبقه بالا رو فقط بطری ها رو.میزارم مثل بطری نوشابه یا دوغ ..و.کوچیکترش کردم بع ...

باشه عزیزم

مرسی 🌹🌹🌹🌹🌹

فضای مجازی و فضای واقعی به من نشون که   هر تحصیل کرده ای باشخصیت و باشعور نیست 👌👌👌

به جای مدادچشم ومدادابروازسرمه طبیعی ودستسازاستفاده میکنم جاهای خالی ابروومژه هام پرشدن..به خاطرکیست ریزش موی شدید داشتم که ازحنای بی رنگ استفاده کردم بوش بده اماارزش داشت ریزشش خوب شد...من سنتی کارم مث مادربزرگا🤣

رسیدم ته خط....معجزه بایدبشود تادلم باز دلم دل بشود
بچه ها کسی جدیدا یخچال الکترواستیل خریده چجوریه؟میگن چند سال پیش خوب بوده الان بد شدن یکی منو روشن ...

من۴سال پیش خریرم اخ هم نگفته راضیم مامانمم نزدیک۱۲ساله دارتش خوب کارکرده نمیدونم چرابعضیاراضی نیستن.براما نیم فریزرشه

رسیدم ته خط....معجزه بایدبشود تادلم باز دلم دل بشود
یخچال مارک اسنوا واسه جهازم خریده بودم که اشغال بود و من اصلااا راضی نبودم 

اسنوا کلا اشغاله لباسشوییش ک کل خونه رو میلرزونه و صدا میده. گازش فندکاش سریع خراب میشه. یخچالشم مال یکی از اقوام بعد یکماه خراب شد!