2777
2789
عنوان

میخریم😍😍...نمیخریم😷😷

| مشاهده متن کامل بحث + 106241 بازدید | 1852 پست
من فر ندارم ماکروفرم ندارم ازین استفاده میکنم

چیا میپزی داخلش؟

واسه حل گره های زندگیم یه صلوات میفرستین .اللهم صل علی محمد وآل محمد وقتی تو امضاتون میزنین صلوات من میفرستم براتون فقط حال ندارم اعلام کنم😄❤ من مطمئنم خونه ام سه تا اتاق داره با یه حیاط که توش حوض داره  تابستونا میخوابیم داخلش😍و یه آشپزخونه ی بزرگ و خوشگل من تو اون خونه نفس میکشم وخوشحالم و بچه هام سالم وسلامت بزرگ میشن من مطمئنم خدایا کمکم کن 😍یا نُورُ یا بُرْهانُ، یا مُبینُ یا مُنیرُ، یا رَبِّ اکْفِنی الشُّرُورَ وَ آفَاتِ الدُّهُورِ وَ أَسأَلُکَ النَّجَاهَ یَوْمَ یُنْفَخُ فِی الصُّورِ❤️بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ.❤️  ماشاالله ولا حول و لا قوه الا بالله❤️
باهاش اسنک درست کن وای که عاشقشم😋😋😋😋

بلد نیستم ک😦

😭😭😭

واسه حل گره های زندگیم یه صلوات میفرستین .اللهم صل علی محمد وآل محمد وقتی تو امضاتون میزنین صلوات من میفرستم براتون فقط حال ندارم اعلام کنم😄❤ من مطمئنم خونه ام سه تا اتاق داره با یه حیاط که توش حوض داره  تابستونا میخوابیم داخلش😍و یه آشپزخونه ی بزرگ و خوشگل من تو اون خونه نفس میکشم وخوشحالم و بچه هام سالم وسلامت بزرگ میشن من مطمئنم خدایا کمکم کن 😍یا نُورُ یا بُرْهانُ، یا مُبینُ یا مُنیرُ، یا رَبِّ اکْفِنی الشُّرُورَ وَ آفَاتِ الدُّهُورِ وَ أَسأَلُکَ النَّجَاهَ یَوْمَ یُنْفَخُ فِی الصُّورِ❤️بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ.❤️  ماشاالله ولا حول و لا قوه الا بالله❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بله درسته.ضدافتاب خیلی ضرر داره ولی ضرر اشعه ی افتاب روی پوست خیلی بیشتره در واقع ما بین بد و بدتر ...

درسته ولی کی دوساعت یکبار کرم رو تجدید میکنه؟ عملا فقط دوساعت تاثیر داره روی پوست و باید هر دو ساعت تجدید بشه تا تاثیر داشته باشه  تازه باید نیم ساعت قبل از رفتن زیر نور خورشید زده بشه تا وقتی میرید بیرون از اول تاثیر داشته باشه

کلا من موافق زدنش نیستم خیلی هم بیرون نمیرم

برای ادبیات بعضی خانمهای نی نی سایت متاسفم...😔
مرطوب کننده فیروز همونکه قوطی آبیه خیلی راضیم مایع ظرفشویی دورتو عالیه پنیر لاکتیکی مارک زیارت خوب ...

عزیزم ایندفعه پنیر لاکتیکی مارک صباح بگیر دیگه سمت لاکتیکی زیارت نمیری.

بجای پودرلباسشویی(تایت) از مایع لباسشویی استفاده کنید هم لباسا بو نمیدن هم بصرفه تره و رنگ لباسا دیرتر میره تمیز هم میشن

😭😳😢دوستان اگه دوست داشتید واسه سلامتی پدر و مادرم یه حمد و صلوات بفرستید

واسه شیشه پاک کردن اول با پارچه خیس کامل پاک کنید 

بعد روزنامه رو کامل خیس کنید تو دست فشار بدید بعد شیشه رو باهاش پاک کنید نه رد دستمال میمونه نه دوده میگیره بعدن عالیه

دیگه شیشه پاک کن هم لازم نیست

عزیزم واسه زیز بغل استفاده میکنی؟بو را میگیره؟

آره عزیزم بعداز حموم که خشک کردی خودتو اندازه ی یه نخود بزن زیربغلت محل رویش موها تا حموم بعدی دیگه بو نمیدی البته امیدوارم ضرری نداشته باشه 

آنا.......چیخاتمارام محبتین یادیمنان                                             لای لای سَسون قولاقیمدا ساخلارام......
ماشین خراب نمیشه؟ 

پودر که رسوب داره بدتره

مخصوص لباسشویی دیگه

خیلی به صرفه تره 

هیچیش نمیشه 7ساله دارم استفاده میکنم نه رد سفیدی نه بو میمونه

ده ساله اطو موی براون اصل دارم عالیه سرم موی سینره عالیه ، کرم نرم کنندهی موی سینره عالیه پنکیک استار معرکه است با اینکه ایرانیه پوستم صاف و یکدست میشه لباسم با پودر صابون فیروز میشورم اصلارنگ لباسو نمیبره و تمیزتر میکنه با مایع نرم کننده سبز اکتیو واقعا خوشبو 

تلویزیون خوب چی هست بخریم که خودتونو راضی هستین؟؟

تلویزیون  LG مدل OLED

خیلی راضیم

One day Im gonna fly away🧚                             👑 one day when heaven calls my name                  I lay down Iclose my eyes at night👁🌠                 🌜☀️🌟💫 I can see moon and light