2777
2789
عنوان

میخریم😍😍...نمیخریم😷😷

| مشاهده متن کامل بحث + 106241 بازدید | 1852 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عه جالبه برای شیرموز استفاده میکنی؟ من نمیدونستم دیگه چه استفاده هایی میکنی ازش?

اره خیلی راحته 

شیرخرما

گوجه دیگ رنده نمیکنم برااملت میندازم خوذش میکس له میکنه اصلاپوسشم معلوم نمیشه 

هویج اگ مهمونم زیادباشه براسالاذدمکزیکی یاسالادکاهو 

سیب زمینی براکوکو

سبزی براسوپ

من وقتی میخریدمش گفتم اصلااستفاده نمیکنم اماکلی استفاده میکنم

ای ک مراخوانده ای راه نشانم بده❤
خخخ اره وقتم  ازاده خیلی مراکز خریدو میگردم خدا نی نی تو سالم صالح بیاره بغلت

ممنونم دوست خوبم .چقد حرفت بهم انرژی خوب تزریق کرد مرسی .تو هم به ارزوهای قشنگت برسی 

خداجونم بابت هدیه قشنگ و شیرینت شکر ...الهی نصیب دوستانم بشه                                                                                                       همه منتظرا مامان میشن مطمئنم👇👇👇👇 معجزات خدای مهربون جهت بارداری 😍 اگه با معجزه خدا مامان شدی بیا اینجا تعریف کن و به چند نفر امیدواری بده
وای اره دقیقا خیلی عالیه اصلا عرقم بو نداره از وقتی از این استفاده میکنم واسه زخم هم خیلی خوبه و ...

جدی میگی من چند سال مام نیوآ میزدم الان شده 24 تومن اگه فایده داره تابخرم

یا حسین(ع)❤️❤️❤️
واقعا ؟!!!من نميدونستم وسيله خوبيه فكر ميكردم خيلي وسيله بيخوديه !!! نخ بايد نوع يا مارك خاصي براش ...

اتفاقا خیلی کاربردی و مفیده

نخ روی خود بند اندازه هست و تا مدتها تموم نمیشع

بعدش باید از لوازم ارایش فروشیا نخ اصلاح بگیریی

چشم از پنجره بردار..‌.منجی در آینه است☇☇
خداکنه چون از هرکیم میپرسم نظراشون5050 مونده ب شانسم چجوری دربیاد😢

قدیمی‌اش بد بوده جدیدی‌ همش خوبه

بیمارای اعصاب و روان رو دیوونه خطاب نکنید و تمسخر😔اونا خیلی معصومن خیلی بعضی کاراشون دست خودشون نیس😔بهشون احترام بذارید لطفا لطفا.. 😔🙏همه میگن شفای سرطانیا شفای فلان بیماری کمتر کسی میگه شفای بیمارای اعصاب.... ایقد ب تمسخر نگین فلانی تيمارستان بوده... اینا همش درده... دردیه ک فقط خود بیمارا و خونواده هاشون می‌فهمن ن هیچکی.. درده چون ترد میشن ناخواسته خودشون فاصله میگیرن از بقیه... ب امید روزی ک این قضیه فرهنگ سازی شه و درمان قطعی بیماری های روان پیدا شه... آمین🙏