2821
2789
عنوان

پاگشا

278 بازدید | 11 پست

فردا می‌خوام دختر جاریم رو که تیرماه دنیا اومده رو با خونواده مادرشوهرم و اون یکی جاریم اینا شام دعوت کنم.سوپ و دسر هم دارم شوهرم میگه قیمه بپز.بنظرتون زشت نیس قیمه؟؟؟؟

خدایا چنان کن سرانجام کار/توخشنود باشی و ما رستگار

نه بپز من دوس دارم  فوقش یه کوکوسبزی هم بزن کنارش که دوتا غذا شه دیگه خیلی مایه گذاشته باشی

اگر زندگی خانوادگی پرتنشی داریم و تحصیلات و تخصص در زمینه خانواده نداریم نسخه ناموفق زندگی خودمون را برای بقیه نپیچیم ! مثال: همه مردها فلانند، همه زنها فلانند، به شوهر رو نده، جواب بدیشونو با بدی بده، ازدواج نکن، ازدواج بکن، بچه بیار زندگیت شیرین شه... حسن ختامشم اینه که روانشناس و مشاور هیچی حالیشون نیس من خودم یه پا مشاورم!  شما اگه بیل زن بودی که در خونه خودتو سرسبز کرده بودی عزیزدل   

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

قرمه سبزی مجلسی تره به نظرم

نفرت یکی از مخرب ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم میکند و اثرات آن غیر قابل جبران است. نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقاً خود مخرب است . هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی افتد - هیچ چیز - که ابتدا در سطح فکر نباشد.                              (کتاب گفت و گو با خدا - جلد اول)

گوشت کیلویی۸۰ت زشته؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
این ک پاگشا نیست ، هست ؟! 🤔

نیست😁

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

اگه غذا یه مدل میخوای بزاری زرشک پلو با مرغ بزار

البته بازم خودت بهتر میدونی دیگه با توجه به پذیرایی که اونا میکنن و جیب خودتون

پناه میبرم به خدا از اندوهی که قلبم را در سکوت میخورد...
2824
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

جهیزیه

malakehhh | 8 ساعت پیش
2791
2779
2792