2821
2789
عنوان

پاگشا

278 بازدید | 11 پست

فردا می‌خوام دختر جاریم رو که تیرماه دنیا اومده رو با خونواده مادرشوهرم و اون یکی جاریم اینا شام دعوت کنم.سوپ و دسر هم دارم شوهرم میگه قیمه بپز.بنظرتون زشت نیس قیمه؟؟؟؟

خدایا چنان کن سرانجام کار/توخشنود باشی و ما رستگار

نه بپز من دوس دارم  فوقش یه کوکوسبزی هم بزن کنارش که دوتا غذا شه دیگه خیلی مایه گذاشته باشی

اگر زندگی خانوادگی پرتنشی داریم و تحصیلات و تخصص در زمینه خانواده نداریم نسخه ناموفق زندگی خودمون را برای بقیه نپیچیم ! مثال: همه مردها فلانند، همه زنها فلانند، به شوهر رو نده، جواب بدیشونو با بدی بده، ازدواج نکن، ازدواج بکن، بچه بیار زندگیت شیرین شه... حسن ختامشم اینه که روانشناس و مشاور هیچی حالیشون نیس من خودم یه پا مشاورم!  شما اگه بیل زن بودی که در خونه خودتو سرسبز کرده بودی عزیزدل   

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

قرمه سبزی مجلسی تره به نظرم

نفرت یکی از مخرب ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم میکند و اثرات آن غیر قابل جبران است. نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقاً خود مخرب است . هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی افتد - هیچ چیز - که ابتدا در سطح فکر نباشد.                              (کتاب گفت و گو با خدا - جلد اول)

گوشت کیلویی۸۰ت زشته؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
این ک پاگشا نیست ، هست ؟! 🤔

نیست😁

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

اگه غذا یه مدل میخوای بزاری زرشک پلو با مرغ بزار

البته بازم خودت بهتر میدونی دیگه با توجه به پذیرایی که اونا میکنن و جیب خودتون

پناه میبرم به خدا از اندوهی که قلبم را در سکوت میخورد...
2824
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

جهیزیه

malakehhh | 8 ساعت پیش
2791
2779
2792