2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یکیش اینه که وقتی خانواده من می بینه شروع کنه به ایراد گیری از من

که بلدنیس آشپزی بکنه و.....

یکیش هم اینکه جلوی بقیه طوری وانمود میکنه که مثلا مردسالار

مثلا یه بار پیش همسایه مون گفتم گوشی من تو برداشتی برگشت گفت خیلی ازت خوشم میاد بیام گوشیت بردارم

بعد به غلط کردم افتاده بود

ولی چه فایده

مهم اینه که جلوی بقیه هوام داشته باشه

عزیزم واقعا سخته میدونم

ولی همه مردا یکی ان

ممکنه از بین صدتا فقط یکیش شاهزاده ی سوار بر اسب باشه.بقیشون همشون مث شوهر شماان

واس منم اینطوره

اولا خیلی برام مهم بود اخلاق رفتارش ولی الان دیگه بیخیال شدم.چون با حرص خوردن من ن تنها چیزی تغییر نمیکنه بلکه بدترم میشه...الان دیگه برام هیچ کودوم از اخلاق رفتاراش مهم نیست

اولاش برام سخت بود ک عادت کنم،ولی میگت ک انسان بنده ی عادته

یک بغل حرف ولی محض نگفتن دارم...  

هرچقدر ب مرد بی محلی کنی بیشتردنبالت میاد محل زیادبزار زیادارایش کن لباس خوب بپوش بی تاثیر ندید بشمارش

خدایاپسرموواسه من حفظ کن وانقدربهم عمربده ک دومادش کنم .عشق مامانه
سیستم شوهر من ک اینه: بهش عشق بورزی و محبت کنی.محبت رو ب پات میریزه بی توجهی کنی هم کلا آدم حسابت ...

دقیقا شوهرمنم👌

عزيزان❤اگه ممکنه لطفا برامون يه دونه صلوات بفرستين که هرچه زودتر بتونيم خونه بخريم🙏😍ممنون دوستاي مهربونم❤😍                                                                                          یبار مهمون داشتیم. سر سفره بابام اومد سالاد تعارف کنه. گفت :بفرمایید  کالاد ساهو 😐        ما😳      کالاد ساهو😎       بابام😨     من 😁          آخرشم يکي زد پس کله ي من،  رفت بيرون🤣🤣                                                                                           ❤ خداي من، چقد دلم يه خونه ي نقلي ميخواد که مال خودمون باشه،کمکمون کن،دستمونو بگير.ازت ممنونم که هميشه هوامونو داري.دوستت دارم خداي مهربونم❤