2777
2789
من توخونه طبیعی هستم مشکل اینجاست که اگه یه کم بیشتر به خودم برسم ببخشیدا فکر میکنه هوس حال دارم

درمورد خودش و خودت این فکرو میکنه

یا فکر میکنه هوس حال با ادمای دیگه رو داری؟

اگر درمورد خودش این فکرو میکنه خب بکنه.شاید اینطوری بیشتر تورو ببینه.توجه کنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بی محلی کنم قهر میکنه

نمیگم باش حرف نزن منظورمو نفهمیدی یه مدت برات مهم نباشه روخودت تمرکز کن ب خودت ک ارزش بدی برا دیگرانم باارزش میشی

✨هر کَسْ بدِ ما به خَلْق گویَدْ✨ماچهرِه زِ غَمٰ نِمیخَراشیمْ💫مـــــــــــــــا خوبي او به خَلْق گوییمٰ⚡️تا هَرْ دو دروغ گفته باشیـــمْ👊👊👌
لطفا گزینه به خودت برس نگید چون واقعا میگم من زیاد به خودم برسم شوهرم فکر میکنه حال میخوام

به نظر من شخصیتش اینه وحداقل تا چند سال نمی تونی کاری بکنی بی تفاوت باش وانقدر ازش محبت نخواه روی خودت کار کن وخودتو سرگرم کن احتمال موفقیت تو این روش بالاتره اگه توام سرگرمی داسته باشی آویزون اون نمیشی چه بسا اون خودشو به شما نزدیک کنه

عزیزم ب حرفاش گوش کن اونطور که میخاد باش ولی خودتو دست بالا بگیر

باید اول خودت ب خودت توجه کنی ک انتظار داشته باشی بقیه بهت توجه کنن

هیچوقت باهاش لجبازی نکن چون دودش تو چشم خودت میره

آب زیر کاه باش...همیشه ازش تعریف کن،واس کوچیکترین کارش ازش تشکر کن،جلو بقیه بزرگش کن و خیلی کارای دیگه....

یک بغل حرف ولی محض نگفتن دارم...  
خوشبحالت ک مشکلت بی توجهیه من اصن شوهرم نیس ک بخواد توجه کنه همش ور دل ننه باباشه

اخخخخخ خواهر گفتی.برو خدارو شکر کن اگه واسه تو خودش وردل ننشه مال من مجبورم کرده با اونا زندگی کنم.بخدا خیلی بریدم عقلم جایی قد نمیده

نخیر من حالم از اینکه به خودم برسم بهم‌نمیخوره از این حرفای صدمن به غاز که میزنن میگن اینجور باش که ...

شرط اول اینکه کسی دوستت داشته باشه اینه که خودت خودتو دوس داشته باشی.

ادمی که خودشو دوس داشته باشه بخودش میرسه و سعی میکنه شاد باشه.سخته ها اسون نیس.اما زنا با بی عقلی تنها زمانی شادن که شوهرشون شاد باشه

من توخونه طبیعی هستم مشکل اینجاست که اگه یه کم بیشتر به خودم برسم ببخشیدا فکر میکنه هوس حال دارم

میدونی چرا اینجوریه چون.حتما فقط اون موقع به خودت میرسی همیشه باید مرتب باشی عزیزم

عزیزم ب حرفاش گوش کن اونطور که میخاد باش ولی خودتو دست بالا بگیر باید اول خودت ب خودت توجه کنی ک ان ...

بخدا همه اینارو میکنم

همیشه بیشتر از حد خودش تحویلش می گیرم و پیش جمع تعریفش میکنم

برو بشین پیشش براش میوه پوست بکن براش چایی ای چیزی ببر،بوسی چیزی...

مشکل اینجاست که تا من پوست نکنم

کلا میوه نمیخوره

هردفعه ببرم پیشش

وقتی خودم کار داشته باشم

پوست نمیکنم

که خودش بخوره و منم کارم بکنم

ولی اون بشقاب میزاره کنار و قهر میکنه

بخدا همه اینارو میکنم همیشه بیشتر از حد خودش تحویلش می گیرم و پیش جمع تعریفش میکنم

خب پس معمولی باهاش رفتار کن ک فک نکنه خیلی شاخه ک محل نمیذاره و انقد بهش توجه میکنن.

نه اینکه باهاش قهر بشی و محلش نذاری...

در کل معمولی باش باهاش و بیشتر به خودت اهمیت بده

یک بغل حرف ولی محض نگفتن دارم...