2777
2789
عنوان

با شوهر بی فکر و نمک نشناسم چی کار کنم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1294 بازدید | 89 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

رو چه حسابی؟ وقتی سند کاملا به نام پدر شوهرش بوده و دست حط غیرمحضری هیچ اعتباری نداره

پدر شوهرم که فکر میکنه تا حالا خیلی هم زیادی در حق ما لطف کرده. و بیشتر از حقمون به ما داده

خدایا هیچ جوری نمیتونم شکر این نعمتت رو به جا بیارم.دامن همه منتظرا رو سبز کن. الهی آمین
Lilypie Pregnancy tickers
Lilypie Maternity tickers
خب همون دستخط شاید مدرک حساب میشد البته من نمیدونم ولی چه پدر شوهرش بدجنسه

دست خطو به ما نداد که یه موقع سوء استفاده نکنیم ازش. بدجنس تر از این حرفاس

خدایا هیچ جوری نمیتونم شکر این نعمتت رو به جا بیارم.دامن همه منتظرا رو سبز کن. الهی آمین

عزیزم الان که تحت فشاره باید پشتش باشی . اون هرجور شده باید خرج تورو بده . پس اهمیت نده عزیزم . 

زندگیتو خراب نکن 

هیچوقت حرف طلاق و مهریه رو پیش نکش .

نزار سردی بیاد تو زندگیت گلم 

😘برا سلامتی بچم و شوهرم و مامان و بابام صلواااات   اقایون درخواست ندین لطفا
خب همون دستخط شاید مدرک حساب میشد البته من نمیدونم ولی چه پدر شوهرش بدجنسه

نه اگه محضری نباشه یا مثلا تو روستاها اعضای شورای محل امضا نکنن اعتبار نداره

اگه دوتا جمله گهربار (به من چه و به تو چه) سرلوحه زندکی باشه خیلی راحت تر زندگی میکنیم!
امروز همه خانمای می نی سایت چه عاقل شدن .هر تاپیکی میری استارترو مقصر میدونن.این خانمای نی نی سایتی ...

عزیزم  احتمالا اونایی که میان شکایت جوونترهان واونایی که نصیحت می کنن تجربه دارترها هستن   

پدر شوهرم که فکر میکنه تا حالا خیلی هم زیادی در حق ما لطف کرده. و بیشتر از حقمون به ما داده

چرا؟ مگه چیزی به جز همون ۶۰ تومن داده؟

اگه دوتا جمله گهربار (به من چه و به تو چه) سرلوحه زندکی باشه خیلی راحت تر زندگی میکنیم!

حالم دیگه داره از شوهرم و خانوادش به هم میخوره. به خاطر بچه هام مجبورم تحملشون کنم  

چرا؟ مگه چیزی به جز همون ۶۰ تومن داده؟

نخیر چون آقا پول زایمانهای من رو متقبل شدن که کمتر از ۱۰ م شده بود اون ۲۰ تومنو حق خودشون میدونستن

اون موقع ای که شوهرم میخواست یک خونه دور بخره منم گفتم داخل شهر محله های مناسبتر بخریم که نزدیک پدر مادرم باشم حالا قول نامه ای باشه ولی به قول خودش سر لج بازی ما دو تا با هم این شد اوضاع زندگیمون