2777
2789
عنوان

با شوهر بی فکر و نمک نشناسم چی کار کنم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1294 بازدید | 89 پست
خب بالاخره یکی باید زندگی رو جمع کنه دیگه. منطقش چیه؟ اهل پول جمع کردن نیست یا میگه زن نباید پول داش ...

میگه زن نباید پول داشته باشه و هرچی پول درمیاره میره میبخشه به باباش و داداشش میگه من به اونا مدیونم نباید تو زندگیشون هیچ کم و کثری داشته باشن خودمونم باید ساخته بشیم نیومدیم تو دنیا که بهمون خوش بگذره😑

کاش از اول باهاش شریک نمیشدین. با بابات شراکت میکردی وقتی میدونستی همچین آدمیه

نمیدونستم کسی سر پسر خودشو کلاه میزاره. فکر میکردم اونا به فکر مان و میخوان کمکمون کنن 

خدایا هیچ جوری نمیتونم شکر این نعمتت رو به جا بیارم.دامن همه منتظرا رو سبز کن. الهی آمین
Lilypie Pregnancy tickers
Lilypie Maternity tickers

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میگه زن نباید پول داشته باشه و هرچی پول درمیاره میره میبخشه به باباش و داداشش میگه من به اونا مدیونم ...

واااااااااا خدا کمکتون کنه! این دیگه چه طرز فکریه؟

اگه دوتا جمله گهربار (به من چه و به تو چه) سرلوحه زندکی باشه خیلی راحت تر زندگی میکنیم!
نمیدونستم کسی سر پسر خودشو کلاه میزاره. فکر میکردم اونا به فکر مان و میخوان کمکمون کنن 

ای بابا. چه بدجنس

اگه دوتا جمله گهربار (به من چه و به تو چه) سرلوحه زندکی باشه خیلی راحت تر زندگی میکنیم!

الان به نظرتون با شوهرم که عین خیالش نیست آبروی منو پیش خانوادم برده چه برخوردی داشته باشم؟

خدایا هیچ جوری نمیتونم شکر این نعمتت رو به جا بیارم.دامن همه منتظرا رو سبز کن. الهی آمین
حالم دیگه داره از شوهرم و خانوادش به هم میخوره. به خاطر بچه هام مجبورم تحملشون کنم    

منم بخاطر بابا مامانم و آجیم و دخترم که تو دلمه دارم شوهرمو تحمل میکنم.خانوادشم که هر موقعیتی پیدا کنم حتی به قتلشونم فکر کردم

بچه ها نظراتونو بگین میام میخونم. من خیلی بی زبونم همه چیزو تو خودم میریزم. تو ظاهر نشون نمیدم و بیرون شاد و شنگولم ولی از درون خیلی داغونم

بچه ها نظراتونو بگین میام میخونم. من خیلی بی زبونم همه چیزو تو خودم میریزم. تو ظاهر نشون نمیدم و بیر ...

اینکارو نکن زن هستی و حساس.منم اوایل خیلی ادعام میشد که محکمم و طوریم نمیشه ولی افسردگی گرفتم تو این زندگی نکبت بارم و حتی کار بجایی کشید که میخواستم خودمو بکشم.نمیگم تمام حستو به همه بروز بده ولی همشو تو خودت نریز داغون میشی

اینکارو نکن زن هستی و حساس.منم اوایل خیلی ادعام میشد که محکمم و طوریم نمیشه ولی افسردگی گرفتم تو این ...

کسی رو ندارم باهاش درد و دل کنم .خانواده خودم که میگن انتخاب خودت بوده ما گفتیم نکن. خوانواده خودشم که هیچی نگم بهتره. همینجوریشم فکر میکنن میخوام سر کیسشون کنم

کسی رو ندارم باهاش درد و دل کنم .خانواده خودم که میگن انتخاب خودت بوده ما گفتیم نکن. خوانواده خودشم ...

منم کسی رو ندارم درددل هامو با نی نی سایت میکنم ولی دوتا دوست خوب دارم که تو تل،گر،ام باشون حرف میزدم چون راهشون خیلیییی دوره به من.دلم همینجوری آروم میشد.بابام مشکل قلبی داره و پدرشوهرم آرزوش طلاق گرفتن منو شوهرمه.یکی رو پیدا کن که ازت دور باشه و مطمئن باشی هییییچوقت نمیتونه رازهاتو به هیچکدوم از خانوادت بگه،باهاش درددل کن.و بهتر اینکه حتما یه سر به سایت مجتمع فرهنگی شاهدان بزن

چرا اینو میگی؟؟ شوهرمم همش میگه تو فقط بابات و داداشتو قبول داری . خب من وقتی چیزی از شوهرم ندیدم که ...

شما سه تا بچه آوردی بعد میگی تنها نمیتونم باید نزدیک خانواده ها باشیم

پولتو هنوز با وجود سه تا بچه میدی پدرت نگه داره این ینی وابسته ای 

شوهررت حق داره. باید بهش میدون بدی تا یه چیزی ازش ببیینی دیگه