2777
2789
عنوان

اعصابم خورده😔

| مشاهده متن کامل بحث + 705 بازدید | 40 پست
ولش کن حرف باد هواست ...اگه ایندفعه گفت بهش بگو من نظر شما رو ندارم .... چون من مادرشم و طبیعتا این ...

اره حتما ایندفعه بهش میگم خیلی بده که از رو ظاهر و شهل قضاوت میکنن چون کارمندن و من خونه دار 

ممنون از دلگرمیت❤

لطفا واسه روح مادر مهربونم صلوات بفرستین و دعا کنید خونه دار شم🌹

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کارای شخشیش و انجام نمیده گریه میکنه حتی که من انجام بدم 

خب دوست گرامی قرار نیست یه بچه 4 ساله کارهای شخصیشو خودش انجام بده .چون بچه هست 

(به نظر من مربی مهد کودک باید این توان رو داشته باشه که به قول خودش بچه های غیر اجتماعی با اعتماد به نفس پایین رو تربیت کنه و بسازدشون .اونهایی که اعتماد به نفسشون بالاست که مشکلی ندارند)

من فکر نکنم که کودک شما عدم اعتماد به فس داشته باشه و اجتماعی نباشه .چون اگر اینطور بود در اجتماعات دوستانه و خانوادگی هم باید گوشه گیر باشه ولی برای برسی بیشتر با یک مشاور کودک هم مشورت کنید بهتره .(اعصابتون بهم نریزه ) پاینده باشید 

عزیزم به جای مهد بچه رو پیش خودت نگه دار ولی ببرش خانه بازی روشهای تربیتی اتم عوض کن و بزار بچه مستق ...

چشم عزیزم ممنون❤

خب دوست گرامی قرار نیست یه بچه 4 ساله کارهای شخصیشو خودش انجام بده .چون بچه هست  (به نظر من مر ...

چشم عزیزم  مشکل از مدیرست متوجه شدم بتر دیگه حتما بهشون تذکرمیدم 

به قول شما بچه های دیگه که نیاز ندارن یگی مثل بچه منه باید روش کار کنن . مشاور کودک میبرمش . ممنون از حرفات و دلداریت عزیزدلم ❤❤❤❤😥

چشم عزیزم  مشکل از مدیرست متوجه شدم بتر دیگه حتما بهشون تذکرمیدم  به قول شما بچه های دیگه ...

ممنون حق .دوست گرامی کوچولوی شما هیچ نگرانی نداره .اصلا فکر نکن که مشکل داره وابستگی عتطفیش بیشتر از مامانهای کارمنده همین .

چشم عزیزم  مشکل از مدیرست متوجه شدم بتر دیگه حتما بهشون تذکرمیدم  به قول شما بچه های دیگه ...

اینقدر اعصابم خورد بود به اسمتون نگاه نکردم ببخشید اینجور صحبت کردم شمام جای برادرم😥

ممنون حق .دوست گرامی کوچولوی شما هیچ نگرانی نداره .اصلا فکر نکن که مشکل داره وابستگی عتطفیش بیشتر از ...

امیدوارم با مهد درست بشه ممنون از حرفاتون دلم اروم‌گرفت

چندتا نهد بردم همه چی یاد بچه میدادن این مهد تعجب کردم چرا اینجوره از مهدای محله ای نزدیک خونست  ...

یاد میدن ولی شخصیت بچه رو چیکارش میتونیم بکنیم 😐

شاید بچه ات کانکت نمیشه شاید مهد دیگه رو بتونه سازگار بشه

یاد میدن ولی شخصیت بچه رو چیکارش میتونیم بکنیم 😐 شاید بچه ات کانکت نمیشه شاید مهد دیگه رو بتونه سا ...

اره حرف شما درسته