2777
2789
عنوان

اعصابم خورده😔

| مشاهده متن کامل بحث + 705 بازدید | 40 پست
مشاوره گفت بزارمش که اجتماعی بشه صبح تا شب پای کارتونه

اجتماعی نمیشه برعکس بی تربیت میشه

😷😤عضو کمپین مبارزه با کلمات خیلی تهوع آورِ  شوشو😩😫😖😲😦😷😷آقاااااااااایی😤😤😷😷عجقم😈😈عجیییییییییجم😮😮سِز😤😷😲😷😷پِری😲آز😦😷😤آخایی😷😷
سلام از تنبلیشه .... با یه نگاه فهمید بچه شما اینطوریه ...دوراز جون ماست خورده ...منه زن میان سال که ...

حتما عزیزم صبح میبرمش ممنون از دلگرمیت ❤

لطفا واسه روح مادر مهربونم صلوات بفرستین و دعا کنید خونه دار شم🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه ی منم صبح تا شب با خودم درارتباطه

ولی کاملا اجتماعیه

😷😤عضو کمپین مبارزه با کلمات خیلی تهوع آورِ  شوشو😩😫😖😲😦😷😷آقاااااااااایی😤😤😷😷عجقم😈😈عجیییییییییجم😮😮سِز😤😷😲😷😷پِری😲آز😦😷😤آخایی😷😷
سلام  دوست گرامی .بهتون بر نخوره ناراحت هم نباش بچه ها بخصوص اونهایی که مادرشون خانه داره بخاط ...

نه راحته صحبت میکنه کساییم که دیر به دیر میبینه اولش نمیره پیششون ولی بعدش راحت باهاشون حرف میزنه 

اما مستقل نیست 

خیلی پشیمونم☹

عزیزم به جای مهد بچه رو پیش خودت نگه دار ولی ببرش خانه بازی روشهای تربیتی اتم عوض کن و بزار بچه مستقل بشه مخصوصا جای خوابشو جدا کن،توخونه بهش مسئولیت بده،باهاش بازی کن،ببرش بیرون و پارک خلاصه تلاشتو بکن

بچه ۴ساله مهدچرامیبری توخونه بهتراموزش میبینه تامهدمادرخوب باشی وبچه ات روبهترمیشناسی تابشناسن ببخشی ...

نظرت محترمه عزیزم❤

مشاوره گفت بزارمش که اجتماعی بشه صبح تا شب پای کارتونه

اتفاقا ببرش تا یه ذره با جامعه اشنا بشه  بچه باید بچگی کنه اشتباه کنه ....دفاع کنه .....ضربه بببنه تا مرد بشه ..چیه الان همه می گن بچه ام با ادبه ...بچه ام تیزهوشه ...بچه ام فلان هنر رو بلده ....بابا بچه ات اصلا بچگی کرده ...تبدیل شده به یه ربات ..تا احتمالا هرچی ما دیکته کنیم انجام بده وآرزوهای سرکوب شده ما رو برآورده کنه ....

یه روزی مثل همین امروز  نه موی سپید داشتم نه غصه و دغدغه برای فردا .درست مثل امروز  دخترم بی دغدغه مست جوانیم بودم و  در اوج ...  اما الان من می دونم که چقدر زمان زود می گذره... پس  دخترا و پسرای  من قدر لحظاتون رو خوب بدونید ((مادری))
نه عزیزم شخصیت دست خانواده اس کارای رنگ آمیزی و بازی و ... رو وظیفه دارن انجام بدن شما باید یه هزینه ...

چندتا نهد بردم همه چی یاد بچه میدادن این مهد تعجب کردم چرا اینجوره از مهدای محله ای نزدیک خونست 

شما مربی مهدی؟

اتفاقا ببرش تا یه ذره با جامعه اشنا بشه  بچه باید بچگی کنه اشتباه کنه ....دفاع کنه .....ضربه بب ...

اره عزیز دلم میبرمش فقط دلم از حرف  مدیره گرفت ❤

اره عزیز دلم میبرمش فقط دلم از حرف  مدیره گرفت ❤

ولش کن حرف باد هواست ...اگه ایندفعه گفت بهش بگو من نظر شما رو ندارم .... چون من مادرشم و طبیعتا این چیزارو راحتتر تشخیص می دم 

یه روزی مثل همین امروز  نه موی سپید داشتم نه غصه و دغدغه برای فردا .درست مثل امروز  دخترم بی دغدغه مست جوانیم بودم و  در اوج ...  اما الان من می دونم که چقدر زمان زود می گذره... پس  دخترا و پسرای  من قدر لحظاتون رو خوب بدونید ((مادری))
بچه ی منم صبح تا شب با خودم درارتباطه ولی کاملا اجتماعیه

بچه اولم بود نتونستم درست روش کار کنم بلد نبودم و تنها