2789

هر جای جهان مرتبه زن بلند است
در کشور من زن مثل میت به حساب است
تن را بدهی دل ندهی فرق ندارد
یک آیه بخوانند گناه تو ثواب است

خریدند تنت را و بریدند کفنت را
به یک آیه و چند سکه ببستن دهنت را
نه روحی به کار است نه عشقی به بار است
فقط شهوت مردانه به اندام تو یار است😖😔😔😔واقعا که متاسفم من یک دختر تحصیل کرد با درامد خوب و استاد دانشگاهم بعد دیروز یکی از کارمندان دانشگاه با یه لحنی میگه تو هر چی هم درامد داشته باشی بازم چه فایده زنی 😢

یه روز خوب میاد واسه هممون☺️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

من اصلا و ابدا این شعرو قبول ندارم.با من که همچین رفتاری نشده.این شعرو برای زنای افغان خوندن حالا انگار زنای افغان خیلی بدبختن بعد شوهراشون صبح تا شب غرق خوشی و لذتن.نه والا مرداشون بدبخت تر از زناشونن

شازده کوچولو با ادب پرسید: بی‌وطن‌ها کجا هستند؟گل گفت: بی‌وطن‌ها؟ خدا می‌داند که کجا می‌شود پیدایشان کرد. باد این ور و آن ور می‌بردشان. نه اینکه ریشه ندارند؛ بی‌ریشگی، حسابی اسباب دردسرشان شده...(شازده کوچولو، آنتوان دوسنت اگزوپری.ترجمه و اقتباس کنتـ مونت کریستو)
من اصلا و ابدا این شعرو قبول ندارم.با من که همچین رفتاری نشده.این شعرو برای زنای افغان خوندن حالا ان ...

حالا که فعلا این شعر واسه زنای ایرانیه خواهر 

یه روز خوب میاد واسه هممون☺️

این نوع دید به زنا توهمه دنیا هست 

همین بازیگرای هالیوودو ببین یه کدومشونو تو مثال بزن مصاحبه بااشک وزاری نداشته باشن که تارسیدن به این رده ای که الان هستن بارها مورد دست درازی وسواستفاده قرلرگرفتن و چیزیم نمیتونستن بگن چون اگه حرف میزدن به این جایگاه نمیتونستن برسن

خدایا تا انقلاب مهدی از نهضت خمینی محافظت بفرما ،، خامنه ای رهبر به لطف خود نگه دار🤲 با حمله حرام زاده ها به وطن ، بیش از صدها خون پاک و کودک حلال زاده ایرانی توسط مجرمین اپستینی و شیاطین بعل پرست قربانی شدند ، قابل توجه معدود بیشرف هایی که از حمله این وحوش به کشورشون حمایت میکردن ، همه تون در این خونها شریک هستین حتی اگر در حد یک لایک حمایت کرده باشین و اون دنیا باید جواب بدین

بعدم حالا یه گوساله تودانشگاه دارغوزابادیه چیزی به شماگفت دلیل نمیشه تعمیمش بدی واز پرچم مایه بذاری

خدایا تا انقلاب مهدی از نهضت خمینی محافظت بفرما ،، خامنه ای رهبر به لطف خود نگه دار🤲 با حمله حرام زاده ها به وطن ، بیش از صدها خون پاک و کودک حلال زاده ایرانی توسط مجرمین اپستینی و شیاطین بعل پرست قربانی شدند ، قابل توجه معدود بیشرف هایی که از حمله این وحوش به کشورشون حمایت میکردن ، همه تون در این خونها شریک هستین حتی اگر در حد یک لایک حمایت کرده باشین و اون دنیا باید جواب بدین

هركسي خودش موقعيت و جايگاه خودشو مشخص ميكنه ربطي به اين نداره زن باشي يا مرد فرقي نميكنه كجاي دنيا باشي 

وقتي با يه حرف يه كارمند انقد به هم ريختي معلوم ميشه مشكل از ديدگاه خودته عزيزم نه از حرف اون وگرنه نبايد اصلا برات مهم مي بود 

I wish i could turn back the colck.I’d find you sooner and love you longer.To my lovely husband ❤️❤️❤️😍😍😍
حالا که فعلا این شعر واسه زنای ایرانیه خواهر 

زنای ایرانم بدبخت نیستن این حرفا چیه به خودتون القا میکنین.پرچم ایرانم گذاشتی اول تاپیکت درست نیست

شازده کوچولو با ادب پرسید: بی‌وطن‌ها کجا هستند؟گل گفت: بی‌وطن‌ها؟ خدا می‌داند که کجا می‌شود پیدایشان کرد. باد این ور و آن ور می‌بردشان. نه اینکه ریشه ندارند؛ بی‌ریشگی، حسابی اسباب دردسرشان شده...(شازده کوچولو، آنتوان دوسنت اگزوپری.ترجمه و اقتباس کنتـ مونت کریستو)

الان یه دخترو تواعتراضات فرانسه پلیس زده کورش کرده شمافهمیدی،صداازکسی دراومد اونجاکه مثلامهدازادی وتمدنه

همون اتفاق توایران اگه میبودتمام بلندگوهای دنیاخودشونوخفه میکردن صبح تاشب تیتراولشون بود،این متنای صدمن یه غازبیشترش فقط شانتاژتبلیغاتیه که تومردم ایران چه زن چه مردفقط عقده خودکم بینی ایجادکنن که تاحدودزیادی هم متاسفانه موفق شدن

همه جای دنیا انحطاط هست ولی کسی بهش نمیپردازه وگنده ش نمیکنه فقط همین