2777
2789
عنوان

🇮🇷🇮🇷🇮🇷در کشور من !!!!!!!!!!!!!!!!!!🇮🇷🇮🇷🇮🇷

| مشاهده متن کامل بحث + 815 بازدید | 35 پست
هركسي خودش موقعيت و جايگاه خودشو مشخص ميكنه ربطي به اين نداره زن باشي يا مرد فرقي نميكنه كجاي دنيا ب ...

آدم نادون حرفاش مثل ویز ویز مگسه.ارزشی ندارن ولی اذیتت میکنن.منم یبار بیرون بودم دوتا مرد دعواشون شد یکیش برگشت گفت از زن کمترم اگه فلانت نکنم...دلم گرفت یعنی چی این حرفا؟مگه جز زن و مرد تو این دنیا کی وجود داره.وقتی بودن و بقامون بهم دیگه بستگی داره چرا باید بهم توهین کنیم؟خیلی ازجهل اون آقا سوختم

الان یه دخترو تواعتراضات فرانسه پلیس زده کورش کرده شمافهمیدی،صداازکسی دراومد اونجاکه مثلامهدازادی وت ...

برای یه لیتر بنزین دارن انقلاب میکنن.ولی ما برای محتاجی نون شب و هزاران و هزاران و هزاران فساد اثبات شده ی اینجا بخوایم اعتراض کنیم عاقبتمون چی میشه؟

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

آدم نادون حرفاش مثل ویز ویز مگسه.اصلا ارزشی ندارن ولی اذیتت میکنن.منم یبار بیرون بودم دوتا مرد دعواش ...

عزيزم خودت داري ميگي جهل 

آدماي با شعور و با سواد و با فرهنگ به زنان احترام قائلند و به نظر من از هركسي به اندازه درك و فهمش بايد انتظار داشت نه بيشتر 

I wish i could turn back the colck.I’d find you sooner and love you longer.To my lovely husband ❤️❤️❤️😍😍😍
برای یه لیتر بنزین دارن انقلاب میکنن.ولی ما برای محتاجی نون شب و هزاران و هزاران و هزاران فساد اثبات ...

خب عزیزم اونجا هم که همچین در صلح و صفا تظاهرات نمیکنن.دیدی که چه وضعیه انگار جنگ شده 

شازده کوچولو با ادب پرسید: بی‌وطن‌ها کجا هستند؟گل گفت: بی‌وطن‌ها؟ خدا می‌داند که کجا می‌شود پیدایشان کرد. باد این ور و آن ور می‌بردشان. نه اینکه ریشه ندارند؛ بی‌ریشگی، حسابی اسباب دردسرشان شده...(شازده کوچولو، آنتوان دوسنت اگزوپری.ترجمه و اقتباس کنتـ مونت کریستو)
بعدم حالا یه گوساله تودانشگاه دارغوزابادیه چیزی به شماگفت دلیل نمیشه تعمیمش بدی واز پرچم مایه بذاری

عزیزم چقدر لحنتون دور از ادبه 🙄

یه روز خوب میاد واسه هممون☺️
برای یه لیتر بنزین دارن انقلاب میکنن.ولی ما برای محتاجی نون شب و هزاران و هزاران و هزاران فساد اثبات ...

برای ی لیتر بنزین نیست انقلاب کمونیستی هست ک داره اتفاق میفته علیه کاپیتالیسم هست حرکتشون

چقدر دردآور است میخواهی خوب باشی که میخواهی با همه مهربان باشی اما بد فهمیده شوی و بد قضاوت شوی اما با تمام این قضاوت ها مهم نیست من برای خودم زندگی میکنم به عشق خدایی که از همه چیز آگاهست.

این دید به زن در طول تاریخ وجود داشته از همون تمدن سومری بگیر تا همین الان   تو قرن بیست تعدیل شده ولی هنوز هم  خیلی راه مونده تا نگاه جنسیتی ب زن ریشه کن شه.

چقدر دردآور است میخواهی خوب باشی که میخواهی با همه مهربان باشی اما بد فهمیده شوی و بد قضاوت شوی اما با تمام این قضاوت ها مهم نیست من برای خودم زندگی میکنم به عشق خدایی که از همه چیز آگاهست.
الان یه دخترو تواعتراضات فرانسه پلیس زده کورش کرده شمافهمیدی،صداازکسی دراومد اونجاکه مثلامهدازادی وت ...

کاملا درسته

کمونیستی هیچ کجا جواب نداده.میتونن خودشونو بدبخت کنن

انقلاب کمونیستی تو روسیه جواب نداد چون از جامعه فئودال میخواستن برسن به جامعه سوسیالیستی

درصورتیکه که انقلاب کمونیستی جایی جواب میده که اول دوره سرمایه داری و کاپیتالیستی رو رد کرده باشه مثل فرانسه 

ب همین دلیل بعید نیست جواب بده  

انقلاب کمونیستی تو روسیه جواب نداد چون از جامعه فئودال میخواستن برسن به جامعه سوسیالیستی درصورتیکه ...

نه کره ی شمالی جواب داد نه شوروی نه هیچ کجا دیگه.بهترین سیستم اون سیستمه که هر کی اندازه تلاشش پولدار شه.نه همه یکسان باشن نه شکاف طبقاتی باشه.چون همه اندازه ی هم تلاش نمی کنن

نه کره ی شمالی جواب داد نه شوروی نه هیچ کجا دیگه.بهترین سیستم اون سیستمه که هر کی اندازه تلاشش پولدا ...

خب دیگ اونا ک جواب نداده چون جامعه شون ب فاز سرمایه داری و کاپیتالیستی نرسید که بخواد جواب بده توش 

هرچند الان این دیگ دوره این فراورایت ها گذشته 

ب قول پست مدرن ها ،فراروایت ها هیچوقت نمیتونن بشر رو به سعادت واقعی برسونن

انقلاب کمونیستی تو روسیه جواب نداد چون از جامعه فئودال میخواستن برسن به جامعه سوسیالیستی درصورتیکه ...

جواب نداد😮۱۰۰سال قدرت اول جهان بودن از غرب مرز های ایتالیا رو تحدید میکردن از شرق چین از جنوب ایران وعراق افغانستان حالا بماند که یسری کشور های فسقلی مثل ویتنام کره شمالی اومدن از شوروی تقلید کنن که آمریکا جوری زد تو دهنشون که به غلت کردن  افتادن

آخه یکی نیست به این کشور ها بگه به جزء شوروی سابفق،شما سرمایه دارتون کجا بود که بیاید سوسیالیسم راه بندازین. (لطفاً🤐🤐🤐)  (❤حزب اصلاح طلبان❤)

جواب نداد😮۱۰۰سال قدرت اول جهان بودن از غرب مرز های ایتالیا رو تحدید میکردن از شرق چین از جنوب ایران ...

واسه قدیمه .آدم نمیتونه دقیق بدونه چی شده ولی وضعیت کارگران باید ببینی چطور بوده که تشخیص بدی جواب داده یا نه . نه وضعیت کشورگشایی و ارتش

میخندم ولی افسرده ام