هرشب ک میشه به خودم میگم دیگه از فردا باید رژیم بگیرم باید مراقب باشه . زیاد نخورم تا وزنمو بیارم پاییین ، اوووف لاغر کردن برای من خیییلی سخته نمیتونم جلوی شکممو بگیرم😭 من باید ده کیلو کم کنم
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
من با کپسول اسلیمکس تو ۴۰روز ۱۵کیلو کم کردم البته خیلیم رعایت میکردم خوده این کپسول خیلی موتابو ...
این قرصا فقط آب دفع میکنه و وزنت برمیگرده
ضمنا چربی دفع نمیشه فقط مصرف میشه تو بدن و سایزش کوچیک میشه.
من امروز و در همین لحظه به اتفاقات خوب خوشامد می گم و خودم رو برای دریافت فراوانی، نور، برکت و زیبایی سزاوار و شایسته می دونم. من با تمام وجودم باور دارم که اتفاقات مثبت هر روز و هر لحظه و هر کجا و توی هر وضعیتی در انتظارم هستن. حق الهی و طبیعی من اینه که در زیباترین و آرامترین مکان های دنیا زندگی کنم تا بتونم استعدادها و توانایی های درونیم رو آشکار کنم و به ظهور برسونم."" تاپیک اطلاعات قانونی شروط ضمن عقد ویژه مجردها ""
غذاتو تقسيم كن به سه وعده كوچيك و سه ميانوعده ريزه خواريم بذار كنار من همينجورى ١٣ كيلو كم كردم البته تنهايى نه با رژيم اينترنتى ولى پايه ش همين بود چون من اگه زور بالاسرم نبود هى ميخوردم اونهم شبها
فيزيك بعدها ثابت ميكند در روزهاى بارانى جاى خالى آدمها "بزرگتر" ميشود