2777
2789
عنوان

😓لاغر کردن

475 بازدید | 40 پست

هرشب ک میشه به خودم میگم دیگه از فردا باید رژیم بگیرم باید مراقب باشه . زیاد نخورم تا وزنمو بیارم پاییین ، اوووف لاغر کردن برای من خیییلی سخته نمیتونم جلوی شکممو بگیرم😭 من باید ده کیلو کم کنم

منم همینطور ولی فردا که میشه انقد میخورم میترکم نیس دیگه اراده نیس

دقیقااا هی میگم خب این غذا رو ک دوس دارم بخورررم بعدش دیگه رژیم میگیرم  اصاا نمیتونم خودمو کنترل کنم خسته شدم دیگه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من با کپسول اسلیمکس تو ۴۰روز ۱۵کیلو کم کردم

البته خیلیم رعایت میکردم

خوده این کپسول خیلی موتابولیسم بدنو بالامیبر و چربی اضافی غذارو ازراه مدفوع دفع میکنه

بعد از ۴سال ب سختی باردار شدم خواهههههش میکنم واسه نینیم ی صلوات بفرستین 🙏🙏

شبها كه سيرى نبايد تصميم بگيرى بايد روزها موقع غذا خوردن تصميم بگيرى همون موقع هم اجراش كنى وقتى اين كارو كردى شب كه ميشه مى بينى چه احساس خوبى دارى دوباره فرداش هم همون كارو ميكنى 

فيزيك بعدها ثابت ميكند در روزهاى بارانى جاى خالى آدمها "بزرگتر" ميشود 

من باشوهرم قهرم نمیتونم رژیم بگیرم دوتا سختی رونمیتونم تحمل کنم خدااآاااااا

هیچگاه  نه  به کسی  بخندید نه  فضاوتش  کنید  هرگز   نمیدانید  شاید  روزی  شما  هم  در  همان  شرایط  قرار  بگیرید
شبها كه سيرى نبايد تصميم بگيرى بايد روزها موقع غذا خوردن تصميم بگيرى همون موقع هم اجراش كنى وقتى اين ...

اتفاقا من روزا چیزی نمیخورم شبا یسره میچرم 😐😐 دقیقا مشکل چاق شدنمم همینه ک شب غذا میخورم

منم هرچی میخورم چاق نمیشم😭😭 لاغر استخونی ام دارم قرص فرشته میخورم 😔

خداروشکر کن ی زمان منم هرچی میخوردم چاق نمیشدم بعد کمکاری تیرویید شدید گرفتم چاق شدم دیگه اصاا نتونستم خودمو لاغر کنم حالم از خودم داره بهم میخوره

من با کپسول اسلیمکس تو ۴۰روز ۱۵کیلو کم کردم البته خیلیم رعایت میکردم خوده این کپسول خیلی موتابو ...

این قرصا فقط آب دفع میکنه و وزنت برمیگرده 

ضمنا چربی دفع نمیشه فقط مصرف میشه تو بدن و سایزش کوچیک میشه.

من امروز و در همین لحظه به اتفاقات خوب خوشامد می گم و خودم رو برای دریافت فراوانی، نور، برکت و زیبایی سزاوار و شایسته می دونم. من با تمام وجودم باور دارم که اتفاقات مثبت هر روز و هر لحظه و هر کجا و توی هر وضعیتی در انتظارم هستن. حق الهی و طبیعی من اینه که در زیباترین و آرامترین مکان های دنیا زندگی کنم تا بتونم استعدادها و توانایی های درونیم رو آشکار کنم و به ظهور برسونم."" تاپیک اطلاعات قانونی شروط ضمن عقد ویژه مجردها ""  
این قرصا فقط آب دفع میکنه و وزنت برمیگرده  ضمنا چربی دفع نمیشه فقط مصرف میشه تو بدن و سایزش کو ...

من با ی دکتری صحبت کرده بودم میگفت یا باید دفع شه چربی یا باید بسوزه 

اتفاقا من روزا چیزی نمیخورم شبا یسره میچرم 😐😐 دقیقا مشکل چاق شدنمم همینه ک شب غذا میخورم

غذاتو تقسيم كن به سه وعده كوچيك و سه ميانوعده ريزه خواريم بذار كنار من همينجورى ١٣ كيلو كم كردم البته تنهايى نه با رژيم اينترنتى ولى پايه ش همين بود چون من اگه زور بالاسرم نبود هى ميخوردم اونهم شبها 

فيزيك بعدها ثابت ميكند در روزهاى بارانى جاى خالى آدمها "بزرگتر" ميشود 
غذاتو تقسيم كن به سه وعده كوچيك و سه ميانوعده ريزه خواريم بذار كنار من همينجورى ١٣ كيلو كم كردم البت ...

باید دیگه استارت بزنم 😭 من صبحونه نمیخورم اصاا اگه همینا رو رعایت کنم ولی صبحونه نخورم اشکالی داره؟