2777
2789
عنوان

دوستان میاین

95 بازدید | 23 پست

چندتاتاپیک زدم درموردش.زنداداشم موهام نگا کرد گفت هیچی نیس توموهام خودمم دوتا رشک توسرم دیدم ک درشون اوردم فک میکنم پوک بودن الانم هرچی نگامیکنم جلوموهام دیگه هیچی نیس یعنی ازشرشون راحت شدم؟بعداین اسپری هارشک روهم ازبین میبرن یعنی پوکشون میکنن؟توروخداهرکی تجربه ای داره بگه برام ک دیگه برنگردن یه کابووس شده خوابوخوراک ندارم دیگه😢😢😢

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

میگن چند روز سس مایونز بزنی تا صب میمیرن

خستم   مثله عمه ای که 15  تا برادرزاده داره  تصمیم گرفتم از این به بعد با مشکلاتم بیرانوند گونه رفتار کنم مثلا برم بالا سر افسردگی بگم چطططوری افسردگیی؟

وای نگو خیلی بده چارش فقط سس مایونزه ی شب سرتو باهاش بپوشون و با پلاستیک و روسری ببند ک خیالت راحت بشه 

درمان تبخال و عفونت های تناسلی ب صورت گیاهی همدانیای گل تشریف بیارین مکانی مورد اعتماد برای خرید انواع عرقیات دارویی و گیاهی اصل و با کیفیت به ما بپیوندید لینک کانال@araghiat_giyahii

از اون اسپری ها واسه لباسات بگیر ب یقه لباسات و کمر شلوار بزن به تخت و تشک و پتو هم بزن روعه متکاتم کلأ بنداز دور 

درمان تبخال و عفونت های تناسلی ب صورت گیاهی همدانیای گل تشریف بیارین مکانی مورد اعتماد برای خرید انواع عرقیات دارویی و گیاهی اصل و با کیفیت به ما بپیوندید لینک کانال@araghiat_giyahii

تمام خونه خصوصأ کناره های فرش و دیوارو درز مبلا رو جارو برقی بکش خیلی مواظب باش ک چیزی جایی نمونه ک دیگه خیلی سخت از بین میرن عزیزم

از اون اسپری ها واسه لباسات بگیر ب یقه لباسات و کمر شلوار بزن به تخت و تشک و پتو هم بزن روعه متکاتم ...

کل لباساموجوشوندمو اتوکردم چ اونایی ک استفاده شده چ اونایی ک نشده کل خونرو اسپری زدم حتی فرش ها اما نمیدونم چرایه مدت گم میشن دوباره پیداشون میشه کسیم مبتلانیس پیشم😢😢

تمام خونه خصوصأ کناره های فرش و دیوارو درز مبلا رو جارو برقی بکش خیلی مواظب باش ک چیزی جایی نمونه ک ...

همرو جارو برقی کشیدمواسپری زدم یعنی برن تومبلی جایی خدای نکرده ممکنه تاچندماه زنده بمونن؟

روزی دوبار خونه رو جارو برقی بکش و واسه اطمینان ی بار دیگه سس بزن ب سرت انشالله ک از بین میرن

روزی دوبار خونه رو جارو برقی بکش و واسه اطمینان ی بار دیگه سس بزن ب سرت انشالله ک از بین میرن

ممنون دعاکن دیگه نیادسراغم ایندفه دیگه فکنم به سرم بزنه خودموبکشم اخه سه ساله توهمین فصل میاد ازبین میبرمشون بازسال دیگه😢😢