2777
2789
عنوان

گیتار🎻

| مشاهده متن کامل بحث + 19629 بازدید | 82 پست
جدی😢اصن منو چه به گیتار😢😂

عزیزم شاید شهر شما کمتر باشه.انشالله بتونی شروع کنی.متاهلی؟

من ۲۵ سالمه یه پسرم دارم حس میکنم یه کم دیر شروع کردم

همراه با تاپیک بامداد خمار❤......گروه زرد....وزن اولیه ۱۰۳.۵😥.....وزن فعلی:۱۰۲.......هدف اول:۹۹...... وزن هدف ۸۵.....قد ۱۸۰....تاریخ شروع:۴ دی ماه
نمیدونم چرا ساز یعدفعه گرون شد🤨🤨😢

به خاطر دلاره دیگه.چی گرون نشد  

همراه با تاپیک بامداد خمار❤......گروه زرد....وزن اولیه ۱۰۳.۵😥.....وزن فعلی:۱۰۲.......هدف اول:۹۹...... وزن هدف ۸۵.....قد ۱۸۰....تاریخ شروع:۴ دی ماه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیدونم چرا ساز یعدفعه گرون شد🤨🤨😢

عزیزم چی گرون نشده.تازه سنتور ساز ایرانی هست.تو ایران تولید میشه. ولی ب قیمت دلار فروخته میشع.مسخرس واقعا😬

هر بار این درو محکم ببند برو
عزیزم شاید شهر شما کمتر باشه.انشالله بتونی شروع کنی.متاهلی؟ من ۲۵ سالمه یه پسرم دارم حس میکنم یه کم ...

ممنون انشالله نه مجردم ۲۰ سالمه😅

دیر نیست عزیزم اتفاقا خیلی خوبه که هنوز علاقه داری ۲۵ سال که سنی نیس اول جوونیتونه😍بعدها به پسرتونم میتونین یاد بدین چی بهتر از این😀

تدریس خصوصی زبان انگلیسی وعربی به همراه جزوه فیلم ... تمامی پایه های دبیرستان با قیمت مناسب (جلسه اول رایگان)   
به خاطر دلاره دیگه.چی گرون نشد    

واقعا😢کاش پارسال میخریدم😢

تدریس خصوصی زبان انگلیسی وعربی به همراه جزوه فیلم ... تمامی پایه های دبیرستان با قیمت مناسب (جلسه اول رایگان)   
عزیزم چی گرون نشده.تازه سنتور ساز ایرانی هست.تو ایران تولید میشه. ولی ب قیمت دلار فروخته میشع.مسخرس ...

ایرانی باشه که بدتر دوبل میشه😢

تاپیکتو الان سرچ کردم اسی،واسه یک و چهارصد همه اینجوری😳شدن. قیمتای الان چه وضعیه🤦‍♀️ C40 سه و هف ...

چقد وضعمون مشابهه😂😂

منم این تاپیکو دیدم گفتم ای کااااش اون موقع ها میگرفتم

الان گرونه خیلی

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂                                                                  وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه         بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩‍🦯                                                                             

چقد وضعمون مشابهه😂😂 منم این تاپیکو دیدم گفتم ای کااااش اون موقع ها میگرفتم الان گرونه خیلی

چه جالب و هر دو ۲۱ ساله😄

من خونوادم مخالف بودن همش میگفتن به چه دردی میخوره🤦‍♀️

از برندای دیگه چیزی مد نظرت نیس؟

من تو دیجی کالا وفائی mv x دیدم توسایتای مختلف گفتن واسه شروع خوبه.

تو دیحی هم تخفیف خوبی داده ولی خب میگم استاد باید تائید کنه که الان هیچ جا باز نیس🥺

خدایا شکرت🤲🍃
چه جالب و هر دو ۲۱ ساله😄 من خونوادم مخالف بودن همش میگفتن به چه دردی میخوره🤦‍♀️ از برندای دیگه چ ...

من از چند نفر پرسیدم گفتن گیتار تو سطح مبتدی فقط یاماها c40 یا 70 خوبه و صداش قشنگه تااازه تو سطح پایین ها☹

گفتن بقیش دلتو میزنه صداشون جالب نیست

ولی خب حالا بازم دارم تحقیق میکنم شاید قیمت پایینتر پیدا کردم

خیلی زور داره ۴ تومن بدم گیتار😭😭

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂                                                                  وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه         بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩‍🦯                                                                             

چه جالب و هر دو ۲۱ ساله😄 من خونوادم مخالف بودن همش میگفتن به چه دردی میخوره🤦‍♀️ از برندای دیگه چ ...

مدلی که گفتی رو تو دیجی کالا نگاه کردم قیمتش حدود یه تومنه

البته زده با ۶۰درصد تخفیف

قیمت قبلیش ۲ میلیون و خورده ای

واقعا یعنی این همه تخفیف روشه؟🙄

مدلی که گفتی رو تو دیجی کالا نگاه کردم قیمتش حدود یه تومنه البته زده با ۶۰درصد تخفیف قیمت قبلیش ۲ ...

من توی سایت وفائی سرچ کردم قیمتش یک و هفتصد و خورده ایه ولی تو دیجیکالا قیمتشو بردن بالا یه تخفیفی هم دادن😐

البته فروشنده ش دیجکالا نیس خودِ وفائیه.

میگم هر چی بیشتر دست دست کنیم به ضررمونه یهو دیدی همین سطح پایینیا رو هم نتونستیم بخریم🤦‍♀️🤦‍♀️

خدایا شکرت🤲🍃
تاپیکتو الان سرچ کردم اسی،واسه یک و چهارصد همه اینجوری😳شدن. قیمتای الان چه وضعیه🤦‍♀️ C40 سه و هف ...

ای وای چقدر گرون شده گلم اره من پارسال تابستون تو دیوار گشتم یه c40 یاماها که یه ماهم کار نکرده بود ۱ تومن گرفتم تو هم دیوار بگرد درحدنو با قیمت کمتر پیدا میشه الان گیتارمو هرکی دیده گفته نوئه انقد تمیزه حتی سیمای خودش روشه...نو خیلی گرون شده اصلا ارزش نداره:((

ای وای چقدر گرون شده گلم اره من پارسال تابستون تو دیوار گشتم یه c40 یاماها که یه ماهم کار نکرده بود ...

دیوار چک کردم قیمتش تا ۳ تومنه،زورم میاد یادمه چند سال پیش قیمتشون زیر یه تومن بود🤦‍♀️

خودم هفتصد تومن بیشتر ندارم😄

دیگه دوست ندارم با مامان و بابام بگم میدونی چی میگم"

اونموقعی که من میخواستم مفت بود قبول نکردن.

خدایا شکرت🤲🍃