سلام دوس دارم یه سازی یاد بگیرم پیانو رو خیلی دوس دارم از اونجایی که گرونه گیتارم دوس دارم و میخوام بخرم به نظرتون اموزشش سخت نیست؟میتونم تو چن جلسه یادبگیرم؟و اینکه اونایی که گیتار میزنید و سر در میارید گیتار دیاموند برای یادگیری خوبه شنیدم یاماهاc40 خوبه ولی پولم به اون نمیرسه متاسفانه:(
تدریس خصوصی زبان انگلیسی وعربی به همراه جزوه فیلم ... تمامی پایه های دبیرستان با قیمت مناسب (جلسه اول رایگان)
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
تاپیکتو الان سرچ کردم اسی،واسه یک و چهارصد همه اینجوری😳شدن. قیمتای الان چه وضعیه🤦♀️ C40 سه و هف ...
چقد وضعمون مشابهه😂😂
منم این تاپیکو دیدم گفتم ای کااااش اون موقع ها میگرفتم
الان گرونه خیلی
حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂 وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩🦯
چه جالب و هر دو ۲۱ ساله😄 من خونوادم مخالف بودن همش میگفتن به چه دردی میخوره🤦♀️ از برندای دیگه چ ...
من از چند نفر پرسیدم گفتن گیتار تو سطح مبتدی فقط یاماها c40 یا 70 خوبه و صداش قشنگه تااازه تو سطح پایین ها☹
گفتن بقیش دلتو میزنه صداشون جالب نیست
ولی خب حالا بازم دارم تحقیق میکنم شاید قیمت پایینتر پیدا کردم
خیلی زور داره ۴ تومن بدم گیتار😭😭
حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂 وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩🦯
چه جالب و هر دو ۲۱ ساله😄 من خونوادم مخالف بودن همش میگفتن به چه دردی میخوره🤦♀️ از برندای دیگه چ ...
مدلی که گفتی رو تو دیجی کالا نگاه کردم قیمتش حدود یه تومنه
البته زده با ۶۰درصد تخفیف
قیمت قبلیش ۲ میلیون و خورده ای
واقعا یعنی این همه تخفیف روشه؟🙄
تاپیکتو الان سرچ کردم اسی،واسه یک و چهارصد همه اینجوری😳شدن. قیمتای الان چه وضعیه🤦♀️ C40 سه و هف ...
ای وای چقدر گرون شده گلم اره من پارسال تابستون تو دیوار گشتم یه c40 یاماها که یه ماهم کار نکرده بود ۱ تومن گرفتم تو هم دیوار بگرد درحدنو با قیمت کمتر پیدا میشه الان گیتارمو هرکی دیده گفته نوئه انقد تمیزه حتی سیمای خودش روشه...نو خیلی گرون شده اصلا ارزش نداره:((
تدریس خصوصی زبان انگلیسی وعربی به همراه جزوه فیلم ... تمامی پایه های دبیرستان با قیمت مناسب (جلسه اول رایگان)