2777
2789
عنوان

صورت زشت من😭💔

21882 بازدید | 323 پست

سلام دوستان حالم خیلی بده خیلی زیاد واقعا ناراحتم الان که دارم این تاپیک رو مینویسم کم مونده اشگم در بیاد اصلا داغونم اونم خیلی زیاد بخدا کسی دستش بهم بخوره بغضم میترکه امروز باکلی شوق تحقیق که نوشته بودمو به استاد بدم چون استاد گفته بود بدون اراعه دادن دو نمره میده و من چون اعتماد به نفسشو نداشتم به همون دو نمره هم راضی بودم درصورتی که خیلیا از رو خوده برگه فقط میخوندن و من خنگ گفتم من نکنم شاید به استاد بربخوره اومدم احترام بزارم 

بعد رفتم بهش بدم نگاه نکرده جلو همه دانشجو ها داد میزنه که این چیه فکر کردی من قبولش میکنم گفت با خودت چه فکری کردی😡😡😡؟برگه ها رو پرت کرد صورتم

جلو همه خوردم کرد لهم کرد دستام میلرزن خفه خون گرفتم  جوابشو ندادم نشستم سرجام دو دیقه بعد یه دختره خوش چهره رفت تحقیقشو داد نگاه ننداخته به تحقیقش قبول کرد 

مشگل من قبول کردنش نبودمشگل من برخورد زشتش بود نمیخواست قبولم کنه نباید اینجوری تحقیرم میکرد

مطمعنم این درس منو میندازه چرا بابام باید کلی سختی بکشه پول شهریه بیاره اونوقت بعضیا راحت تو گرونی چه کارا که نمیکنن

کاش شهامتو داشتم خودمو میکشتم وجودمو از رو کره زمین پاک میکردم 

حس میکنم کسی منو نمیبینه صدامو نمیشنوه وقتی درس جواب میدم بهم توجه نمیکنن درصورتی که من باصدایه رسا جواب میدم اونوقت دخترا خوش چهره چرتو پرتم بگن همه توجه ها سمت اوناست برا همین ترجیع میدم خفه شم 

باورتون میشه حتی کسی تو صورتمم نگاه نمیکنه ؟😭😭😭😭

کاش میمردم همین 

هر وقت حس کردی که توزندگی به ته خط رسیدی فقط چند لحظه به جکی چان فک کن و تومااااممم...    

عزیزم عکس میشه بفرستی؟

من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه. 

استادت خيلي بيشعور حمال گوساله احمق اسكل خر عوضي ابله انگل اوشگلول و.... هستش

دست به من مزنيد خيلي عصباني شدم😒😒😒😒😒

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گریه چرا، میگفتی ایرادش چیه؟

ربطی به خوشگلی نداره تحقیق سر فصل داره با کپی از نت نمیشه

من امروز و در همین لحظه به اتفاقات خوب خوشامد می گم و خودم رو برای دریافت فراوانی، نور، برکت و زیبایی سزاوار و شایسته می دونم. من با تمام وجودم باور دارم که اتفاقات مثبت هر روز و هر لحظه و هر کجا و توی هر وضعیتی در انتظارم هستن. حق الهی و طبیعی من اینه که در زیباترین و آرامترین مکان های دنیا زندگی کنم تا بتونم استعدادها و توانایی های درونیم رو آشکار کنم و به ظهور برسونم."" تاپیک اطلاعات قانونی شروط ضمن عقد ویژه مجردها ""