raha970 مدیر عضویت: 1397/08/17 تعداد پست: 180 عنوان عقدممم | مشاهده متن کامل بحث + 399 بازدید | 47 پست سلام.من الان ۹ ماهه عقدم.تا الان شوهرم حداقل شبی یکبارو میموند خونمون از همون اول مامانم خیلی موافق نبود ولی شد دیگه امروزمامانم ی حرفایی زد ک دیگه دلم نمیخاد شوهرم زیاد رفتو آمد کنه و شبم اصلن دیگه نمیخام بمونه حس میکنم ارزشو احترامشو میارن پایین کم کم .خودمم اینجوری اعصابم آرومتر تو خونه .فقط نمیدونم اینو چجوری بگم بهش میدونم میدونم خیلی ناراحت میشه ...لطفا بهم کمک کنین یا اگه تجربه ای دارین بگین ممنون 1397/09/27 | 17:55 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
raha970 مدیر استارتر عضویت: 1397/08/17 تعداد پست: 180 و ازون طرف هم سعی کن با مامانت هی شوخی شوخی حرف بزنی... بگو ای بابا مادر من زمان شما بله... چی مثل ... مرررسی عزیزم.
صدف۶۸ عضویت: 1396/07/23 تعداد پست: 17777 چرادرست نباشه مشکلش کجاس؟؟؟زنشه دوسداره پیشش بخابه خلاف شرع ک نیس وا ببره خونه خودش بخوابهعرف و رسم داریمزشته بیاد خونه پدر دختر اونم نه یک بار و دوبار بلکه مداوم شهید تهرانی مقدم : “فقط انسان های ضعیف به اندازه ی امکاناتشان کار میکنند”
saeed2545 عضویت: 1397/09/23 تعداد پست: 217 وا ببره خونه خودش بخوابه عرف و رسم داریم زشته بیاد خونه پدر دختر اونم نه یک بار و دوبار بلکه مداوم والا من الان عقدم وقتی میام مرخصی هرشب میرم خونه خانومم اینا هیچ مشکلیم نیس تازه وقتایی ککمیرم خودشون زنگ میزنن میگن کجایی چرانمیای...طرفای مااصلا ازین رسما نداریم...عقد ک میکنن دیگه تمومه زنو شوهرن چ فرقی میکنه..شاید شرایط عروسی و خونه گرفتن نداشته باشن باید اینقدر عداب بکشن 😕😕😕